Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

keskiviikkona, helmikuuta 14, 2007

16. Kolme kasvajaa ja kolme lilluttelijaa

Tere tulemast taas kerran seuraamaan Kristalliputouksen höperöityneen perheen vauhdikasta elämää. Viime jaksossa Johannes osti (uros)koiranpennun, jonka nimesi miehekkäästi Maybelline Muksuksi. Tämä jakso sisältää nimensä mukaisesti kasvamista, mutta eihän sitäkään voi koskaan kovin järkevästi hoitaa kun on Krissuista kyse. Mitä ne taas keksivät? Ei auta kuin lukea!

"Tule tänne, porsaankyljys..." Hector valmisti keittiössä porsaankyljyksiä nälkäiseen pötsiinsä, mutta pitkään Amandaa kävelemään opettanut Johannes oli uupunut ja nälkäinen. Hmmm-m, piirretyissä nälkäiset näkevät muut ihmiset ruokana... pelastakaa Amanda!

Ja näiden todistajien läsnäollessa Amanda kasvoi juuri opittuaan kävelemisen jalon taidon. No, ainakin Johannes oli kiinnostunut uuteen elämänvaiheeseen siirtyvästä, vaikkei sitä ehkä voisi laskea, mies oli vielä sangen nälkäinen...

Kastehelmi palasi kulmille, ja mistäpä muusta kuin kirotusta lohestaan! Mutta mokoma ei vienyt kirousta mennessään, vaan alkoi kummitella useammin (nyt oli ensimmäinen kerta kun hän ilmestyi haamuna). Kummitellessaan Kastehelmi vain raivoaa ja ihmettelee, minne hänen vanha parisänkynsä on viety (en edes muista miksi, mutta myin sen joskus ja vaihdoin melkein samanlaiseen).

Ja tämän jälkeen Amanda kasvoi. Noin. Minusta hänestä tuli jotenkin suloisen kaunis. Täytyy vain pitää sormet ristissä, ettei hän mannanoidu. ;D

Amanda pääsi nukkumaan vanhempiensa huoneeseen ja sai oman tummanvioletin linnasängyn, jonka puna-oranssi-raitaiset lakanat... eivät sovi sänkyyn sitten yhtään. Johannesta ei enää päästetty ostoksille, joten Hector laitettiin asialle. Kaupassa oli vain kahdet sopivat lakanat: vaalean-tumman-violettiraitaiset ja nuo. Ja koska mies selvästi on aivan äärettömän älykäs, hän osti nuo. Aada sai oman huoneen ja beessin linnasängyn, jonka lakanat ovat puolestaan valkoiset pienillä tummanpunaisilla sydämillä... ngh, kun Hectoriin ei enää luotettu, Johannes sai uuden mahdollisuuden.

"Inha otus! Halusin vain syödä sinut!" Joskus sitä ajattelee, että Johannes on liian outo. Joka tapauksessa on hauskuuden huippu, että Haisuli Haisunäätä pääsi hajustamaan mokoman Prinsessan, joka nimeää poikakoiran meikkimerkin mukaan.

Onneksi edes joku miehistä on... "Anna minulle voima, Giuseppe" anti olla. No, ainakin Hector äkkäsi viimein kykenevänsä meditoimaan. Hän ei olisi ikimaailmassa jaksanut moista kokeilla, mutta joku naapuri juorusi hänelle, että jotkut meditoijat pystyvät leijumaan, ja sekös häntä kiehtoi. "Ajatella, että voisin syödä pilvenhattaraa... hattaraa..."

"Hiphei! Nyt niistä päästiin!" Johannes ja Roosa kitkivät rikkaruohot, ja päättivät palkita itsensä antoisalla tyynysodalla. Kypsää meininkiä. Harmikseen he saivat aamulla huomata, miten jo kymmenet uudet rikkaruohot alkoivat valloittaa piha-aluetta. Kaikki päivätkö niiden kitkemiseen pitäisi käyttää? Puutarhuri kun käy vain kolme kertaa viikossa. Ehei, ratkaisu on simppeli. Ei huolehdita ympäristöstä! Energian tuhlaaminen moisiin turhuuksiin ei ole edes vaihtoehto. Suora lainaus Roosalta. x)

Jaahas, vai että romantiikan moppiseuralainen. Ja Roosa hengaa tuon kanssa tuon tuosta, vaikka Johannes kuinka suutelisi. Roosan toiveet kun eivät rajoitu pelkästään aviomieheen, hän haluaa suudella kolmea ja pelehtiä kolmen eri simin kanssa. Psykologikin on käynyt mokomaa auttamassa jo muutaman kerran. "Hei... käyksä usein täällä?"

"Minä uskallan!" Hienoa, Johannes! Kolmas kerta toden sanoo. Tämä nyt vain sattui olemaan neljäs kerta kun Johku yritti hypätä. Neljännellä kuitenkin napsahti, ja voi sitä riemua. Aina seuraa jotain kivaa -tai kuolemaa- kun joku Kristalliputous muistaa omaavansa ison uima-altaan.

Helliä hetkiä. Roosa hylkäsi moppikaverinsa pitkäksi aikaa tämän lemmenpäivän seurauksena.

Häh? Miksi Amanda hyökkäsi? (Aada oli juuri pyytänyt Hectoria lukemaan ääneen ja... Amanda vain hyökkäsi... ihan itsestään... ei minulla yleensä noin tee, kun ei ole huonoissa väleissäkään)

Oho. Amanda voitti. Hän halusi näyttää isosiskolleen. Hän on pelottava... o.O

Amanda pyysi syvästi anteeksi, mutta Aada oli yhä vihainen. Moinen oli häpeäksi, saada nyt köniinsä pikkusiskolta! Lopulta Aada kuitenkin antoi anteeksi ja taputti Amandaa olalle.

Mutta hän päätti kuitenkin kostaa pikkusiskolleen. (ja minä kun ajattelin laittaa heidät halaamaan, yhtäkkiä huomaan että Aada on hyökännyt) Johannes ja Roosa mokomat ovat puolueellisia, ja molemmat Aadan puolella. Roosa vielä peräti vilautti hymyä.

Amanda voitti kuitenkin taas. Little Girl Power! (Make Up!?)

Enempää ei kuitenkaan enää hyökkäilty, tosissaan siis. Tytöt leikkivät pitkään rosvoa ja poliisia, jossa Amanda tosin oli aika lailla johdossa niin poliisina kuin rosvonakin. Aada ei kuitenkaan enää raivostunut, vaan hyväksyi tappionsa.

Koko perhe vietti nukkuvaa Aadaa lukuunottamatta marjapiirakkahetken Hectorin ruoanlaittotaitojen kustannuksella. "Ahmi vain minkä jaksat, kulta, olet ainoa lapsemme", Roosa tokaisi Amandalle. Aada-raukkako on sitten unohdettu? Amanda oli tyytyväinen, alkaa varmaan tyttö tuota menoa lihomaan pahanpäiväisesti.

Aadan kasvutilanne. Roosa ja Johannes tekivät järkevän huomion; he todella näkivät toisensa vaikka olivat niin kamalan kaukana ja kykenivät jopa vilkuttamaan. Amanda oli vain ohikulkumatkalla, mutta oli iloisena mukana kasvuhetkellä. Kasvun jälkeen hän tosin sai raivarin, koska ei itse ollut jo teini. Hector puolestaan pomppasi hämmästyksestä.

Noniin, nyt valokeilaan astuu tämän illan kuuma kasvajattaremme, A Vanhempi, kutsumanimeltään Aada. Elämän noppa soi hänelle perhetavoitteen, ja teiniksi vartuttuaan hän alkoi mieltyä hattuihin ja mustiin hiuksiin, silmälasit taas alkoivat inhottaa häntä toden teolla.

Ja tässä kasvokuva. Mielestäni hänestä kasvoi kaunis, leuka vaan periytyi ikävästi Johannekselta. Muuten kaiketi ihan perijäainesta, toivon kuitenkin että Amanda saisi paremman leuan ja hänestä tulisi perijä. No, sen näkee sitten kun se nuorempi tyttönen kasvaa teiniksi. Ehdotuksia saa tietenkin antaa missä vaiheessa haluaa, ja laitan Radolaan perijä-äänestyksen Amandan kasvettua.

"Rakas päiväkirja, en tänäänkään tavannut jössikkääni..."

Talon miehet: tuholaisten alettua vilistä keittiössä Johannes talloi niitä hervottomasti ja kiljui kuin tyttö, kun Hector puolestaan päätti myrkyttää ne, mutta muutti mielensä ja alkoikin itkeä pelosta.

Amanda oli yhä vihainen kasvujutusta ja raivosi juuri siinä Hectorin viimein myrkyttäessä tuholaisia samalla kun Johannes oli pirahtanut itkuun. Aada Aurinkoinen puolestaan seisoskeli pirtsakkana kaikkien tiellä.

Aada näki jollain koulukaverillaan melkein täysin samanlaisen kampauksen kuin itsellään, ja niinpä hän meni hetken mielijohteesta kampaajalle. Tyttö oli kuitenkin tyytyväinen uuteen kampaukseensa. (niin olen minäkin... minusta hän näyttää kauniimmalta nyt)

Muksu kasvoi pennusta pontevaksi koiraksi. Collie? Siitähän tuli ihanan näköinen.:> Johannes sai tosin valitettavasti tekosyyn kutsua sitä vain Maybellineksi, Muksu ei kuulemma vain "totaalisesti sovi täysikasvuiselle"

Aada ja Roosa tanssivat Pussycat Dollsin tahtiin. Aada on näemmä alkanut tanssiprinsessaksi, aivan kuten Manna ja Johku olivat häntä ennen. Ja kun Roosa kuuli, että Doba tulee radiosta, hän tuli heti mukaan. (ensimmäinen kerta kun kuulen Dontchan simiradiosta, vaikka tiesin kyllä että se on sinne tullut)

Hahhaa Johannes! Amandakin uskalsi hypätä heti eikä neljännellä kerralla, vaikka hän tarvitsee vielä uimarengasta. Nyt neljäs sukupolvi sitten äkkäsi uima-altaan. Aada kyllä varoi tupeerattuja hiuksiaan, ettei vaan räiskyisi liikaa vettä. Amanda tosin räiskytti ihan tahalteen pienet ekstrapisarat juuri hänen suuntaansa sukeltaessaan.

"Nii tiiäksä sen Kultaisen Kaktuspystin?" hei Aada ja Johannes, lemmenlillutin on vain lemmenpareille. Tuo on liian epäilyttävää... menkää pois. ò.Ó

Johku tajusi tilanteen ja meni hämmennyksiin. Kun Aada tajusi mistä oli kyse, hän naurahti "en minä isääni tykästyisi! Ja minähän haluan miehekkään ja älykkään miehen!" huh, se on aivan totta. Kynttilät paloivat sen kunniaksi, että Johku sai ansionsa mukaan kunnon roiskeet päälleen. Aada alkoi suunnitella "Seuraavaksi lillun täällä Amandan kanssa... kun hän kasvaa... räiskytän koko ammeellisen hänen päälleen, oppiipahan sitten voittamaan isosiskonsa taistelussa... ja sitten..."
Lopetetaanpa osa tähän, perhe alkaa käydä liian häiriintyneeksi.

Mutta seuraava jakso ilmestyy mahdollisesti 15.2 tai viimeistään 18. päivä... siinä on luvassa... mahdollisesti kasvua ja tietysti näitä Krissujen aivoituksia. Toivottavasti ne eivät ole vielä säikyttäneet kaikkia lukijoita pois. Ja kommentoijia! Elikkä laittakaas kommenttia, please.;)

4 Comments:

At 10:26 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hyvää ystävänpäivää näin aluksi. :)

Voi ei, saat teksteilläsi minut repeilemään liitoksistani. :D Oikeasti miten jollakulla voi olla noin ihanan kiero huumorintaju? Eli tykkään oikein kovasti. Jos unohdetaan mahtavat tekstitykset ja keskitytään vain simeihin, niin on pakko sanoa, että kauniita lapsia on tullut. Melko jykevä leuka näyttäisi kuitenkin tyttöjä vaivaavan, mutta se ei haittaa. Onko tytöillä violetit silmät vai näenkö harhoja? :) Kiva, että jatkoa tuli näin nopeasti.

 
At 11:09 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tämä on kyllä yksi lempi legacyistani. Kieroutuneella huumorintajulla höystetty teksti sopii kuin nenä päähän!

 
At 9:04 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hoo, kiva osa!!! <3 Pikkasen repesin kun tuossa oli rikkaruohoja... kamalasti, ei, tajuttomasti :D
Hahahaa, jatkoja.

 
At 11:14 ap., Blogger Nana said...

Oih, kiitoksia kovasti kaikille! Minäkin olen tyytyväinen tyttöjen ulkonäköön, leuat vain eivät niinkään miellytä, mutta eiväthän nekään maailmaa kaada.
Eikö kenelläkään muulla ole rikkaruoho-ongelmia? x)

Seuraavaa osaa pelaan Lauantaina, eli se tulee huomenna tai ylihuomenna.

 

Lähetä kommentti

<< Home