Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

maanantaina, joulukuuta 25, 2006

8. Törkimys ja Alusvaatenainen



















Manna on saanut uuden lelun. Hector kävi ostamassa Homer-pehmiksen sekä Ihaa-lelun,mutta ne varastettiin matkalla ja jottei hän joutuisi pettämään tyttärensä luottamusta,hän itse kävi kähveltämässä räsyisen nallen vanhan kodin vintiltä. Manna leikkii kuitenkin Herra Halisen kanssa autuaan tietämättömänä aikuisten maailman ilkeistä käänteistä.




















Kastehelmikin on autuaan tietämätön Hectorin pehmolelubisneksistä,mutta ei hänkään voi kovin hyvin. Mammonatavoitteinen Kastehelmi-polo kun ei oikein pidä Kristalliputousten taloudellisesta tilanteesta. Ryhdistäydy,tyttö! Kyllä se 22 476 simoleonia on ihan kiva omaisuus... hei,ette sentään ole rutiköyhiä!




















Kuten tuosta sangen hurmaavasta ilmeestä näkee,myöskään Joonaksella ei mennyt täydellisesti. Hän näet eksyi tuttipullonvientimatkallaan. Onneks Manna pelasti hänet -ja tuttipullon- ja sai syötävänsä ennenkuin nääntyi nälkään mokoman vaarin takia.




















Jaahas. No eihän se naapureiden tähyily sitten jäänytkään vain poikien puolelle,Kastehelmi päättikin käyttää teleskooppia ja Janus ei ollut siitä lainkaan mielissään,ja tuli valittamaan ja tökkimään. "Kuinka sinä kehtaat?! Kuinka kehtaat hyökätä Alusvaatenaisen kimppuun,sinä Törkimys!" Kastehelmikään ei pitänyt siitä kun häntä tökittiin. Januksesta on tainnut tulla suvun vihollinen.




















Kastehelmi oli jo pitkään halunnut ravintolaillalliselle,niinpä hän pyysikin Hectoria treffeille. Hieman mietittyään hän tajusi,että nämä olivat heidän ensitreffinsä.




















Kirotun Rouva Kurjenkaulan takia ilta meinasi mennä pilalle,mutta lopputulokseksi tuli onneksi Hauskaa ja mokoma akka saatiin karkoitettua.




















"Ja pah! Ei mitään nalleja! Sen täytyy oppia jotain siitä lähtien kun hengittää!" sanoi joku,niinpä Manna sai luvan leikkiä karismapisteitä kohottavalla Riist Oy:n Keinahtelevalla kanikupolilla.




















Hector alkoi opettamaan Mannalle puhumisen jaloa taitoa,mutta tyttö ei suostunut kelpuuttamaan sanoja suuhunsa. Niinpä Hector ei voinut tietenkään muuta,kuin vääntää kerrassaan erikoisen inhottavan ilmeen naamalleen. "Oppisit nyt... tai pidän tätä ilmettä koko ajan! Kuulitkos?"




















Heti tultuaan töistä kotiin Netta juoksi hellimään rakasta lapsenlastaan. "Malatmaamo mommu mimumme jomaim?" Manna kaipaa lisää pupuja ja nalleja.




















"Voisiko tämä olla... HECTOR?!" Nii-in,voisiko Kastehelmi olla raskaana Hectorille? Sehän olisi täysi katastrofi! Olla nyt raskaana miehelleen! Hyi häpeä Kastis,vai pitäisikö sanoa... Alusvaatenainen!




















Hector on onnensa kukkuroilla,tyttö oppi viimein puhumaan! Jiihaa! Mannan ensimmäinen sana oli "syöttötuoli"... niin,asia jota hän ei koskaan saanut kokea.




















"Hehhehee, ja sitten sanot isi..." "Isi!" "Hyvä... Muahhahhahhahhaa,isä ennen äitiä!" "Äitiä!"
Mitähän se Hector juonii? o___O




















Ylennystä varten Netan on kohennettava kuntoaan, niinpä hän joutuukin kuntopyörän uhriksi.




















Netan tyyli! Nettaa ei kiehtonut ajatus perheen kalkkiksen asemasta,siispä hän päätti tulkita nuorisostailia uusilla vaatteillaan... hmmm. O___o




















"Voi ei pitää kuntoilla!" Netta ei vain suostunut kuntopyöräilemään, siispä se myytiin ja tilalle ostettiin kuntolaite,joka on uusinta uutta. Netta ei tosin erityisemmin ihastunut siihenkään,mutta uralla eteneminen on hänen toiveensa,eikä elämäntoivetta sovi sivuttaa. Siispä tie rikollisneroksi jatkuu.




















"Jee,se kasvoi!" Uuden vauvan tulo lähestyy. Hector ei ole kiinnittänyt siihen mitään huomiota,mutta todellisuudessa kaikki käy niinkuin Kastehelmi toivoikin... hän toivoi poikavauvaa. "Muhhahhahhaa..."




















Rikkinäinen suihku,likainen pönttö,vesilammikkoja ja hävittämätön tuttipullo... kaikki paikat olivat sekaisin... noh,ennenkuin pari nimeltämainitsematonta siivoushullua iski kiinni. Sen jälkeen myös muut vessat ja likainen keittiö olivat uhreja... puhdistuksen uhreja. Kuitenkin kaikkialla oli yleensäkin sekaista,ehkä asia korjaantuisi siivoojalla?




















"Taas se kasvoi..." Nii-in,odottavan aika on pitkä. Kastehelmelle tämä raskaus on tosin ollut varsin helppo. "Tulisikohan sieltä poika? Poikapoikapoikaa... Pojanpalleroineen..." -_-'




















Netasta tulikin sitten sosiaalisuustantta joka ei voi edes opettaa lapsenlastaan kun pitää kohotella sossupalkkia. Hohhoi. No onneksi vanha ystävämme Ira Eskola vastasi puhelimeen eikä Netta ulvonut koko iltaa sosiaalisuudentarpeestaan.




















Netta sai kuitenkin viimein opetettua Mannan kävelemään. Hyvä mummu... saat keksin.




















Muahhaa,platinamieliala saatiin kestämään kasvuun asti. Tuo nenä on kyllä Joonaksen. Ja ylähuuli puolestaan olematon. Snifkis. No tuli Mannasta kuitenkin minun mielestäni loppujen lopuksi ihan nätti lapsi.




















Manna on nyt lapsi. Edellisen elämänvaiheensa aikana (kun Manna yhä oli taapero) hänestä tuli: Mieletön mukula. Upea saavutus! Manna elää täydellistä elämää ja todennäköisesti pitkään!




















Kaksoissynttärit! Joonas on nyt vanhus. Ollessaan aikuinen hänestä tuli Työn raskaan raataja. Menettelee. Joonas ei ottanut elämästään kaikkea irti,mutta olisi hänelle voinut käydä huonomminkin.




















"Snoopyprinsessa!" -...menee nyt nukkumaan. Mannan ensimmäinen lapsuuden yö. Samanlainen linnasänky kuin isäukollaan oli.




















Heti ensimmäisen koulupäivän jälkeen julkisen koulun oppilaana oleminen ei kertakaikkiaan sopinut Mannalle,ja tottakai hänelle haluttiin vain parasta. Siispä yksityiskoulun rehtori kutsuttiin kylään...




















...ja siinä ehtikin tapahtua kaikenlaista. Joonas sai ylennyksen ja on nyt Erikoislääkäri. Enää ei ole lääkeuran huippu kaukana. Hector ei ollut kovin iloinen isänsä puolesta,mutta pian hänellekin koittaa ylennyksen aika. Siihen asti hän saa olla tyytyväinen Jätösasiantuntijan virkaansa.




















Tämä suloinen vauveli syntyi juuri Mannan syödessä Netan tarjoamaa chili con carnea yksityiskoulun rehtorin kanssa. Vaavi on myös Kastehelmen suureksi riemuksi poika ja hänet ristittiin Johannekseksi. Hiukset hän peri äidiltään ja silmät taitavat olla isoisältä... Joonas ja hänen joka paikkaan tunkevat geeninsä... pelastakaa nenä!




















Kaikki hyppäsivät töistä kotiin melkein samaan aikaan ja olivat koko ajan tiellä,Kastehelmi synnytti illallisen aikana,Manna nukahti pystyyn eikä meinannut saada esittelykierrosta päättymään... ja lisäksi kaikkialla haisi. Perhe teki hyvän vaikutuksen. Manna pääsi yksityiskouluun! Pisteitä kertyi yhteensä 93.




















Sekä Manna että muut olivat iloisia yksityiskouluun pääsystä,mutta Manna oli illallisen jälkeen todella väsynyt ja kömpi uupuneena sänkyyn. Siispä läksyt jäivät tekemättä! Voih,ja vielä ensimmäiset. Mitenköhän tässä käy.

Mitenköhän? Se selviää tietysti seuraavassa osassa! Tähän osaan saa kommentoida... kaikkea. Sanokaa mitä sanotte,haluan kuulla! Seuraava osa tulee huomenna tai ylihuomenna. Hyviä joulupäiviä kaikille.:)

1 Comments:

At 10:01 ap., Anonymous Anonyymi said...

EKAEKAEKA

 

Lähetä kommentti

<< Home