Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

tiistaina, lokakuuta 24, 2006

2. Uria,kissa,susi ja Hector















"Olet sinä isin kisu oletko olet niin!" Joonas lepertelee ja hellii Raksua. Niin,kuka olikaan se joka alunperin halusi sen kissanpennun,sinäkö muka,Joonas? >D

















Ohops,sieltähän tuli maha! Ei,Netta ei ole ahminut liian montaa lihavoileipää,raskaus vain on alkanut näkyä. Nyt sitten jännitetään,tuleeko tyttö vai poika... ja hei,onko joku miettinyt nimiä?! Paniikkihan tässä tulee.

















Ei kulkukoirien hellimisessä toki mitään pahaa ole,mutta mahtaakohan Netta varmasti tietää,että suloinen kulkija jota hän silittelee,on ihan aito ja oikea susi? Varmaankin,sillä hänen toiveenaan on jo kissanpennun kanssa ollut tavata susi,ja nykyään vielä muuttua ihmissudeksi... Netta,älä nyt tuommoisia toivo! Mitä lapsesikin ajattelisi ihmissusiäidistä...

















Niin siinä nyt sitten kävi,että pienestä pennusta kasvoi komea kolli! Raksu siis kasvoi pennusta aikuiseksi,ja Joonas on muuten jo hänen "Oma" (saakin olla,kaiken sen silittelyn ja kisulelulla leikkimisen jälkeen).

















Netta revittiin keskellä päivää nukkumasta suoraan synnyttämään,mutta Joonas aikoo olla kaikessa mukana (kuten huomaatte,mieshän sieltä juoksee sangen pirtsakan oloisena ja siirtyy sängyn viereen kannustamaan Nettaa ja hyppää samaan tahtiin Netan supistuksien kanssa...).

















Ja tässä hän sitten on,poikavauva nimeltä... Hector! xD Älkää kysykö xD
Pikku-Hector on näemmä perinyt äitinsä suun,isänsä silmät ja hiukset sekä... no,mahdollisesti äitinsä nenän,tai sitten geenejä on sekoittunut molemmilta.

















Jess! Tästä alkaa perhe-elämä! No,ainakin Joonas näyttää iloiselta. Varsinainen ilopilleri tosiaan. Netta puolestaan onnistuu aina mököttämään jokaisessa perhekuvassa.

















No,vaikka Netta saikin Hectorin johdosta platinamielialan,monet tarpeet olivat siltikin punaisella/oranssilla tai vähintäänkin keltaisella... joten,mitä muutakaan kuin tarmonaattoriin? Netta vaikutti todella ihastuvan laitteeseen,toivottavasti ei nyt ihan riippuvaiseksi ryhdy...

















Joonaksella sattui olemaan noin kymmenen tuttua,ja 14 ystävää. Eihän siinä mitään,mutta ainakin Nettaa alkoi pikkuhiljaa todella ärsyttämään,kun joka tunti joutui vastaamaan kaikenmaailman puheluihin. Nyt Netallekin soitettiin... vaikka Netan ilmekin jo kertoo,ettei kyseisen tyypin kanssa puhuminen kovin paljoa kiinnosta (eikä Esterinkään kanssa ole tarpeeksi yhteistä jotta ystävyyssuhde voisi syntyä).
















Joku taisi unohtaa hankkia raapimispuun,ja nyt jokin saa kärsiä siitä sillä jollakulla on kova raapimistarve.















Jumppaa,jumppaa,liikaläskit pois! Tai no,eihän Joonaksella ole liikaläskejä ollutkaan,mutta tylsää oli kun illalla ei voinut soittaa kenellekään,Netta,Raksu ja jopa Hector nukkuivat... joten siitä vaan kuntopisteitä keräämään.















Nettisivujen suunnittelijan työ ja löysäily-ura saavat nyt jäädä,sillä koska Joonaksen elämäntoive on tulla Sairaalan hoitajaksi,on aika tehdä jotain toiveen eteen. Siispä hän heivasi vanhan työnsä ja aloitti uuden uran lääketiede-alalla Lääkintäteknikkona.















Tässä vaiheessa nyt näytän kodin uudistukset. Koti on kyllä nyt jo muuttunut,mahtimaitopöytä ja uusi kirjahylly vanhan tilalle (Joonas toivoi yli 650 simoleonia maksavaa kirjahyllyä o___o),videopeli,kani ja radio-ohjattava auto.















Joonas sai ylennyksen Ensihoitajaksi!















Kirottu akka! Mokoman myöhästelevän lastenhoitajan takia Joonas ei ehtinyt töihin ja työnjohtajat ovat nyt käärmeissään! Muija sai kuitenkin tippiä 10 simoleonia,ja hänen kanssaan on sovittu pysyvä järjestely. Toivottavasti hän tulee ajoissa ensi kerralla tai Joonas voi saada potkut...















Suihkun korjaaminen ei välttämättä ole ihan niin helppoa kuin Joonas ehkä oletti,mutta sen kanssa täytyy kuitenkin kärvistellä,ellei halua käyttää rikkinäistä suihkua. Monimuotoisten ongelmien jälkeen Joonas kuitenkin sai lopulta suihkun ojennukseen.















"Kuka se kasvoi kuka?" vaikka Raksu on täysikasvuinen,helliminen tietysti jatkuu. Nämä kaksi todella viihtyvät toistensa seurassa,mutta ehkä Joonaksen pitäisi kiinnittää vähän enemmän huomiota poikaansa ja vaimoonsa. Tulevat vielä mustasukkaisiksi.















"No jos isi ei sinua helli niin minä ainakin!" Netta pitää Hectoria sylissään. Hector kasvaakin pian taaperoksi ja se on Netan kanssa kaiken lisäksi parhaita ystäviä.















No päästiinhän sitä viimein isän syliin! Hectorin taaperoituessa Joonas olikin ainoa joka ei vedellyt sikeitä... Meinaakohan siitä tulla ihan isin poika? No,minusta Hector on söpö taapero. Huomatkaa Joonaksen edustava poski xD















Joonas yritti epätoivoisesti opettaa Hectoria potalle Mahtimaidon avulla,mutta ainakaan vielä se ei ole onnistunut. Hector tosin tykkää juopotella Mahtimaidolla. Ja mitä minä sanoinkaan ilmeilevistä vanhemmista... tuo Hectorin ilme on kyllä säälittävän suloinen xD















Kyllä se Joonas tykkää tyhjentää pottaa,eikös juu? Ja seuraavaksi pitää kuurata pönttö ja jatkaa Hectorin opettamista sekä kylvettää tämä ja viedä nukkumaan ja sitten mennä itsekin koisaamaan. Isän ihanaa arkea.















On se Hector vaan niin söpö että on pakko ottaa useampi kuva! Tässä "kaverikuva" Hectorin rakkaan kanilelun kanssa...

Ja tähän on hyvä lopettaa xD
Seuraavaksi varmaankin Hector-taaperoa ja lapsuutta ja... ylennyksiä? Potkuja? Täyttyykö Netan ihmissudeksi muuttumistoive? Palaako Jeppe (se susi) ylipäätään enää Kristalliputouksen kotiovelle? Nämä,jotkin näistä,tai vielä enemmän vastauksia saat seuraavassa osassa... xD

5 Comments:

At 2:10 ip., Blogger 1 said...

Eihän Hector nimessä mitään vikaa ole :D
Suloinen pojuhan siitä kasvoi :>

 
At 10:04 ip., Blogger Nana said...

Oih,kommentti!:>
Ei mitään vikaa tietenkään,vaikka ihmettelen kyllä mistä se nimi putkahti mieleeni kun se ilmoitti olevansa poikavauva xD

 
At 5:21 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hector on aivan suloinen otus, etenkin kun otetaan huomioon isä. Minulla ainakin loppui yksi legacy lyhyeen, koska tuon lapset olivat niin rumia.
Linkitin sinut nytten.

 
At 3:04 ap., Anonymous Anonyymi said...

ihan kiva tarina, hauskasti kerrottu. naureskelin jossain välissä itsekseni. :) mutta aivan liikaa hymiöitä!

 
At 9:36 ap., Blogger Nana said...

Anonyymille: kiitos. Olen aivan samaa mieltä,xD:tä esiintyy aivan liikaa. Olen pahoillani,olen yrittänyt vähentää... mutta kyllä minä vielä siinä onnistun (siinä vaiheessa kaikki ovat tietysti jo kyllästyneet odottamaan).

 

Lähetä kommentti

<< Home