Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

maanantaina, lokakuuta 23, 2006

1. Kaiken hyvän (ja pahan) alku

Tästä kaikki siis lähtee... tai ehkä tämä lähtee paremmin käyntiin vasta kakkososassa,mutta koettakaa kestää.















Tässä on siis Kristalliputouksen suvun kantaäiti,Netta Kristalliputous. Hän on tietotavoitteinen ja hänen elämäntoiveensa on tulla Rikollisneroksi. Hän on horoskoopiltaan Kalat:
Sottapytty/siisti 5
Ujo/menevä 3
Laiska/toimelias 7
Vakava/leikkisä 3
Marisija/kiltti 7
Ja hän on mieltynyt vaaleisiin ja mustiin hiuksiin,mutta inhoaa hattuja:3

















Tässä on hänen "upea" kotinsa,joka maksoi 15 732 simoleonia (eli hänellä on nyt käytössään vain 4 278 simoleonia,tai oli ennen kuin hän päätti ostaa muutamia huonekaluja,nyt on jäljellä enää vähän päälle 2 000 simoleonia.

















Siispä täytyy etsiä töitä! Tietystikään onnea ei ollut tarpeeksi,että töitä olisi ollut tarjolla rikollisuralta,mutta jotain oli pakko saada joten pesti kävi urheilu-uralta. Kisamaskotiksi,siis.

















"Tarvitsen miehen!" huokaa Netta. Ja mielellään ruoanlaittotaitoisen,jos saan sanoa. Ja jonkun joka tuo paremmat nenägeenit... xD Huomatkaa muuten Netan edustuskelpoinen ilme! xD
















Esteri Talvio tuo kiinalaista,jota tilatessaan Netta toivoi tutustuvansa komeaan miespuoliseen lähettiin,mutta toisin kävi... mistä löytyisi mies? No,ainakin Netta sai syödäkseen ja Esteristä tuli pieni kaverinalku (joskin heidän suhteensa on pisteillä vain noin 9,mutta katsotaan nyt).
















Netan ensimmäinen työpäivä koittaa. Palkka on vain 150 simoleonia,joten parempi työpaikka (tai mies) kannattaisi löytää mitä pikimmin. Vielä kun Netta on alkanut unelmoida kissanpennusta...
















Netta menikin sitten pullittamaan kaikki rahansa,2 058 simoleonia ennustajaeukolle sokkotreffejä varten! No,jos elämänkumppani löytyy ja työ kestää,hän tekikin oikean valinnan...
















Padam! Hinta oli ennustajaeukon mielestä melko kohtuullinen,muttei läheskään paras mahdollinen. No,ei hän nyt ainakaan ulkoisesti kovin hirveältä näytä... kamala valmiskasvo tosin,mutta mitä väliä kunhan muuttaa hieman nenägeenejä joita Netan nenävärkki tuo... xD
Hän on siis Joonas Karsta (voi,vaihtuuhan hänen sukunimensä sitten Kristalliputoukseksi? xP)
















Juttu näyttää luistavan ja Netan hurmaukset toimivan,Joonas on myytyä miestä -ja Netta myytyä naista! Treffien tulokseksi tosin jäi vain "Menettelee",mutta onhan puhelin olemassa ja Joonaksen voi kutsua kylään ilman mitään pisteiden laskentaa.
















Yöllä Joonas tuli tapaamaan Nettaa,ja he viettivät pihalla romanttiset puoli simituntia (sitten Joonas ilmoitti olevan jo myöhä ja hipsivänsä kotiin). Netta hurmasi ja hieroi Joonaksen selkää,minkä seurauksena he ovat nyt ystäviä. "Huomenna kutsun hänet kylään!" Netta ajattelee rakastuneesti mennessään nukkumaan. Yöllä Netta näkee unta... itsestään. Mutta myös Esteristä ja Joonaksesta (erityisesti Joonaksesta!).
















Netta toteutti ajatuksensa seuraavana aamuna (noin kello 8) ja kutsui Joonaksen luokseen. No,Joonas kyllä lupautui mielellään tulemaan,kunhan sai ottaa kaverin mukaansa. Idea ei aluksikaan kovin miellyttänyt Nettaa,mutta hän halusi kovasti nähdä Joonaksen uudestaan ja suostui kaveriin. Tauno ei tosin tullut järin hyvin toimeen Netan kanssa,ja kuiskutti hänestä jotain Joonaksellekin.
















Hahhaa oho! Netta ei tykännyt olla juorun aiheena,ja niinpä hän empimättä läimäytti Taunoa (ja Joonas seisoo kyseenalainen ilme naamallaan taustalla...)! Tämän jälkeen Tauno ja Netta tökkivät toisiaan ja muutenkin tappelivat keskenään. Onneksi tämä ei ole Netan tavoittelema mies (onneksi tosiaan,siksikin että geeneihin pääsisi pulloposket ja pottatukka! >xD)
















Netan ja Joonaksen ensisuudelma! Tai no,pikku pusu,mutta kuitenkin. Joonaksen ilme on todellakin... himokas. o_Ò
















Ai himokas ilme? Ei tuossa edellisessä,vaan tässä näin! Yrittäkää vaan väittää vastaan,jos muka pystytte (minkälaista jälkikasvua tuommoisista ilmevanhemmista sitten tulekaan?! Hä?! >D). Joonas ja Netta ovat jo ihastuksia. Etenisitte vähän nopeammin,vai latistaako pottapää-kaveri tunnelmaa? >8D
















(Joonas ja pottapää lähtevät,Netta juttelee Joonaksen kanssa puhelimessa kahdesti seuraavana päivänä,omaa vain noin 300 simoleonia ja kutsuu Joonaksen uudelleen luokseen,ja tällä kertaa Joonas tulee oikein mielellään hiukan tälläydyttyään... ilman pottapäätä,onneksi!) "Mies!" Netta meinaa huudahtaa,mutta hillitsee suunsa ja syöksyy Joonaksen syliin. Netta ehdotti Joonakselle yhteen muuttoa,ja Joonas toi rahaa niin,että heillä on nyt "huimat" 2 348 simoleonia (Joonas työskentelee muuten jollakin nettialalla...)! "Tästä se lähtee... kissanpentu!" Netta ajattelee innoissaan.
















Jahas. Netta oli näemmä tosissaan kissanpentutoiveensa kanssa,sillä nyt aamulla hän meni adoptoimaan pikkuruisen kissanpennun,Raksun,hintaan 399 simoleonia... joka on pieni hinta noin suloisesta elämänkumppanista... vaan mitähän mieltä se Joonas mahtaa olla?

















Raksu on:
Nokkela,Touhukas/laiska,Itsenäinen,Riitaisa/säikky ja Siisti kollikissanpentu.

















Netta toivoi taitopisteitä ruoanlaitosta,siispä hän saakin opiskella kiitos vasta ostamansa kirjahyllyn. Joonas puolestaan palasi töistä ja ihastuikin heti Raksuun ja meni ensi töikseen kehumaan sitä eläintenruoan syömisestä. Hän oli niin innoissaan kissanpennusta (joka oli saatu hänen rahoillaan),että jätti roskatkin puolitiehen...
















Erittäin edustava kihlajaiskuva (ja Netan erittäin edustavat huulet).
















Mitä sitä jahkailemaan,naimisiin vaan!
















Vauva! Vauva! Vauva! o___o
















Miten saattoikaan unohtua... tottakai sulho piti heti viedä peilin eteen! Tuli muutenkin kamala tarve vaihtaa nuo hiukset ladatuiksi xD
















"Ei meidän tarvitse mitään tuholaistorjujia palkata,kun talossa on kerta mies!"... ja tuota mieltä on Joonas,joka yrittää myrkyttää tuholaisia. Ja maksaa laskut.















Netta sai ylennyksen ja on nyt juoksupoika (joten miksi hän murjottaa?)! Hän on siis jo vähän aikaa sitten saanut töitä rikosuralta,toivottavasti hänestä tulee vielä rikollisnero.

Seuraavassa osassa pitäisi olla vauvajuttuja sunmuuta ja se tulee tässä muutaman päivän sisällä!:3

7 Comments:

At 11:41 ap., Anonymous Anonyymi said...

Rikoit LC :n sääntöjä heti alkajaisiksi. taloa ei nimittäin pitänyt ostaa, vaan se piti rakentaa.

 
At 8:42 ap., Anonymous Anonyymi said...

oot ruma jinna, OOT TÄYSI PASKIAINEN,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
At 6:08 ap., Anonymous Anonyymi said...

Älkää olko tyhmiä!!!ei kaikkee voi muistaa ja netissä ei sais (tai muuallakaan)haukkua.Kauniit simit.Tosi hyvä LC tarina vaikka totta,talo ois pitäny rakentaa.Mutta ei se mitään!

 
At 5:14 ap., Anonymous Anonyymi said...

just nii!!! oon aivan samaa mieltä anonyymi ei kaikkea voi muistaa!! yritä ymmärtää jinna ettet itekkään varmana muista kaikkea!!!!!!!!!!!!!!

 
At 11:04 ap., Anonymous Anonyymi said...

Minullakin on kissanpentu jonka nimi on Raksu ^^ Harmiksi vain Raksu, no... Jäi auton alle ^^'

 
At 11:04 ap., Anonymous Anonyymi said...

Siin Sims 2 pelissä, ei oikeesti xD

 
At 4:17 ap., Blogger Unknown said...

Hyvä alku :-) Ja Jinna, aina voi rikkoa sääntöjä, ei se ole vakavaa...

 

Lähetä kommentti

<< Home