Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

lauantaina, joulukuuta 23, 2006

7. Taas toivotus hyvän joulun,vauvamielen näin tuo

Noniin. Sekä minä että muut ovat toivoneet isompia kuvia,ja tässä tarinassa niitä sitten käytänkin (Large-kokoa Mediumin sijaan). Pyydän palautetta kuviin liittyen,kertokaa tahdotteko mieluummin vanhaa Mediumia vai tämän osan mukaisesti Largea tästä eteenpäin.
No sitten tarinaan. PS. myös pituutta oli toivottu lisää,joten muutin vanhan 24 kuvan standardini 30 kuvaan. Siitäkin saa antaa palautetta.



















"Muista sitten että näin appiukkonasi vaadin lahjaa... sen pitää tietenkin olla yllätys... ostaisitko sellaisen leikkijunan? PPPLLLIIISSS!!!" Lieneekö syy Joonaksen toivelistan pituuden vai viimeisillään olevan raskauden,Kastehelmi-rukka ei tahtonut pysyä hereillä edes ruokapöydässä.




















"Onko äidillä ruma yöpuku onkooo?" Hector tajusi viimein saippuasarjoja katsottuaan,että vauvoille voi aina leperrellä kaikenlaista. Ajoitus ei vain ollut niin täydellinen,Kastehelmi voi kaikkea muuta kuin hyvin kun oli vessahätä,piti päästä suihkuun,oli kamala nälkä ja samalla meinasi nukahtaa joka paikkaan.




















Siinä meidän karskit miehet... eih,pikkupojat kurkkailevat lahjoja. Ja Joonas... et ehkä tiedä sitä kun et vaivautunut lahjaostoksille,mutta nuo ovat Hectorille ja Kastehelmelle. Ja Hector,mitenkäs sinä sait häälahjasi vasta nyt? Ja muutenkin... kröhöm,eräs odottava äiti yrittää nukkua! Ja hei,jouluaatto on sentään jo huomenna,kyllä te jaksatte odottaa poikulit...




















Vihdoin se syntyy! Aattoaamu onkin mukava aloittaa pienellä synnytyksellä. Tai siis,Kastehelmelle... kun kukaan muu ei vaivautunut nousemaan sängystä... en minä mitään vihjaile... *kaksosetkaksosetkaksoset*




















No,ei sitä tullutkaan kaksosia. Kuka niitä edes ennusti? *köh* No saatinpa kuitenkin suloinen tytteli,jonka nimeksi tuli Manna. Ihon neitokainen peri äidiltään,silmät ja kulmakarvat... mitä luultavimmin rakkaalta isoisältään. (silmiä-pitää-kaunistaa)




















Kastehelmi järjesti sitten joulubileet,joihin kutsui kaikki tapaamansa lehtorit ja rehtorit sekä muutaman yliopistotutun. No,vain Kullervo tuli... eikä Kastehelmi edes gilettänyt mitään,vaan käveli ympäriinsä ajatellen vessapaperia. Niinpä Netta laitettiin jututtamaan vieraita,ja juhlissa olikin Ihan kivaa,mutta sitten Kullervo mokoma häippäsi ja lopussa oli Haudanhiljaista.




















Hector sai ylennyksen ja on nyt Simpukankasvattaja. Ja taustalla Kastehelmi laihduttaa,raskaus kun oli tuonut hänelle lievästi sanottuna ylimääräistä läskiä ja Joonaskin parahti kauhusta nähdessään tämän. Mutta hyi sinua,Joonas,yksikään nainen ei voi pitää linjojaan raskauden jälkeen ja sinä tiedät sen...




















Jaahas. Selvää joulumieltä. Joonas kyllä väittää,ettei se suinkaan ole juhannuskokko vaan perinteinen joulukokko. No,meni se täydestä sentään johonkuhun... Hectoriin. Go Hector Go! No,ainakin heillä oli hauskaa kun saivat polttaa vaahtokarkkeja ja kertoa jännittäviä tarinoita leikkijunista.




















Ja Netta sai maalauksensa valmiiksi! Ylennys onkin sitten enää mekaniikan ja siivouksen takana... maalaus myytiin 50 simoleonilla.




















Joonas tajusi,että jouluaattona pitäisi pitää yllä kunnon juhlamieltä ja niinpä hän päätti pitää vähän hauskaa Hectorin kanssa... toisinsanoen hän teki pierupilan ja Hector on -yllätys-yllätys- täysillä mukana.




















Kaikkien oli tarkoitus kerääntyä kuusen ympärille,mutta siitä ei meinannut tulla mitään kun Hector vain tähysti tähtiä ja Joonas oli koko ajan juoksemassa sisälle. Kaikki olivat juhla-asuissa... ainakin jonkin aikaa,Joonaksen ja Kastehelmen kun piti käydä suihkussakin. Netalla oli juhlapuku... no,ainakin hän tietää että häät on jo vietetty.




















Soihdut sammuu,kaikki väki nukkuu... noh,kaikki paitsi Netta nukkuvat,mutta mitenkäs se kuusen kynttilöiden sammuttaminen? Aivan... TE UNOHDITTE! Ja palohälytinkin oli unohdettu ostaa,joten Netta vain meni panikoimaan kuusen ympärille. Onneksi hän ryhdistäytyi tarpeeksi ajoissa ja palokunta saatiin paikalle ennenkuin mitään vakavaa ehti tapahtua.




















Netta,jouluaattotulipalon uhri.




















Yh! Ja kaiken lisäksi palomies oli ruma kuin mikä! Ei siis voinut edes tehdä tuttavuutta tulevia perijöitä varten... no,hoisipa ainakin hommansa ennenkuin kuusi ja kaikki sen ympärillä ehti palaa.




















"Taatto,taatto lähti innoissaan,Joonas-Joonas kohta lahjat saa,leikkijunan niin,ja kaikki kalliit siis! Eikä muille mittää!" Joonas aloittikin räppärin uran. Loppujen lopuksi hän ei saanut leikkijunaa.




















Huomatkaa ihana piparkakkutalo. No,Joonaksen mielestä Kastehelmi kaipasi selvästi piristystä ja niinpä hän päätti alkaa breikkaamaan ja saikin Kastehelmen heti mukaan. Nostattamaan sosiaalisuuspylvästä.




















Netta ja Joonas ovat oikeastaan olleet Mannalle paljon läheisempiä kuin Kastehelmi ja Hector,joten kukahan sitä saa aina vaipat vaihtaa?




















Eihän se rakkaus mihinkään katoa,vaikka isovanhempia jo ollaankin! Netta ja Joonas viettivät hetken yhdessä tanssien hitaita ja suudellen antaumuksella.




















Ei Kastehelmi kuitenkaan mikään laiskimus ollut,vaan joutui siivoamaan vessanpöntön. "Vielä minä hankin meille siivoojan! Tai mieluiten HETI NYT!" ei sillä että Kastehelmi olisi siivoamisesta pitänyt.




















Hector yleni Jätösasiantuntijaksi. Hän sai myös nuhakuumeen.




















Myös Joonas ja Kastehelmi saivat nuhakuumeen minkä johdosta Joonas päätyi taas ajattelemaan pahinta vihollistaan,Ira Eskolaa. "Se kirottu... ihanan Suihkulähteeni viejä... mrrr..."




















Netta kasvoi vanhukseksi. Hyvä juttu,kultatasolla. Huono juttu,kamalat vaatteet. Ja mitä tuo rouva Goottila edes tekee täällä? Hän tuli vihaisena sisään,mutta Netan vanhenemisen jälkeen oli perheenjäsenmäisen iloinen tapahtuneesta.




















Manna puolestaan kasvoi taaperoksi. Ugh,nenä periytyikin isoäidiltä... Nettaa.>___<





















Joonas on perinteikkään iloinen ylennyksestään. Hän on nyt joka tapauksessa Yleislääkäri. Enää ei ole pitkä matka huipulle... ainakaan yhtä pitkä kuin Netalla.




















Kuvan laatu on aivan ilmiömäinen. Näkyypä hienosti. Tykkään-puhua-väärinpäin-kieltä. No joka tapauksessa Kastehelmi lähtee autollaan shoppailemaan. Täältä tullaan,Valtakatu 11! Nii-in,auto on Kastehelmen. Vaikka -tai koska- hän on ainoa joka ei käy töissä. Vaikka hänen toiveensa onkin tienata 100 000 simoleonia...




















Kastehelmi kävi ostamassa vaatteita taaperoille ja lapsille. Tässä parempi kuva Mannasta. Hän saikin heti käyttöönsä uuden mekon. Tuo nenä saattaakin olla peräisin Joonakselta...




















Mannapa ei sitten viitsinyt tuttipulloa kerjätä,vaan iski suoraan kiinni kissanruokaan ja iloitsi Raksuparan kustannuksella. Raksu näkikin välillä nälkää,mutta oikeastaan koska eräät eivät täyttäneet sen ruokakuppia tarpeeksi usein,eikä siksi että Manna telmi sen kanssa... mitä hän tekikin vain kerran.




















Ja nuhakuumeet jatkuivat. Erityisesti Joonas oli koko ajan yskimässä,jopa ruokaa tehdessä.




















(en tiedä mistä johtuu,mutta nykyään aina kun joku simini maalaa muotokuvan,siitä tulee tuollainen... venähtänyt... mikä se sana nyt on...) Netta saikin juuri Hectorin muotokuvan valmiiksi. Muotokuva olisikin tarkoitus maalata jokaisesta perijästä... toivottavasti taiteilijanlahjat menevät sitten eteenpäin suvussa.




















Kristalliputouksilla oli tänään vaatepäivä! Myös Joonas kävi ostamassa joitakin vaatteita vanhuksille,kun Netta puolestaan shoppasi vaatteita... no,kaikille ikäryhmille ja molemmille sukupuolille. Nyt on sitten koko suvun vaateostokset tehty. Rahaa meni mukavasti yli 8 000 simoleonia.

Näin. Nyt olen taas pelimielellä,ja hei,on joululoma,joten osia saattaa pyörähdellä joka toinen päivä. No,jos kamala laiskuus-angsti-emo-kohtaus-mikälie iskee,niin... lupaan ainakin yhden osan kahden viikon sisään. Sillä eteenpäin. Kommentoikaa. Jea.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

2 Comments:

At 4:42 ap., Anonymous Anonyymi said...

Kiva osa!:D olinkin jo ehtinyt odotella..:P
kuvien koosta tai määrästä ei oo mitään valitettavaa, mutta tarina vois olla vähän 'sitoutuvampi'. siis silleen että siinä on semmonen juoni; tässä esimerkiksi olis voinu _jalostaa_ sitä leikkijuna-ideaa eteenpäin koko jutun pituiseksi..:D selitimpää hienosti!Ö

 
At 8:32 ap., Blogger Nana said...

Kiitos kovasti kommentista,arvostan sitä suuresti,tici!:P
Minäkin olen miettinyt että tarinani kaipaa jotain,että se olisi kiinnostava. Kiitos kun huomautit juonijutusta... hmmm... xD

 

Lähetä kommentti

<< Home