Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

tiistaina, joulukuuta 26, 2006

9. Nuusku ja Kreivitär


















Onneksi Kastehelmi voi tarpeeksi hyvin auttaakseen Mannaa kotiläksyissä, ja homma hoituikin sangen nopeasti. Raksu-parka vain näki nälkää eikä Mannakaan ollut enää erityisemmin kiitollinen hymisevälle äidilleen, joka kyllä haisi aika pahalle. ;)




















No ainakaan Netta ei haissut. Sen sijaan hänestä tuli Väärentäjä, eikä enää tarvita kuin vähän kuntoa ja luovuutta niin hienompi auto odottaa. (ehkä)




















Ja SSX 3 ei todellakaan ole pelkästään poikien peli! Eikä myöskään nuorten. Manna ja Netta ottavat yhteen jännittävässä kilpailussa... Manna näyttää olevan häviöllä.




















Mannan ensimmäinen päivä hienohelmakoulussa koittaa,eikä hänkään enää kovasti virnuile... vaikkei hän virnuillut julkisessakaan koulussa,vaan tuli ensimmäisten läksyjensä kanssa kotiin hyvin miettiväisenä. (jäin kiinni... mutta koulupukukuvat OVAT pakollisia!)
Hei huomaa Kastehelmi jolla on puhelin päässä! xD




















Joonas käski ottamaan kuvan uudesta kimppakyydistään,joka on ylennyksen myötä taas laadukkaampi. Mies hyppeleekin aina autolle. o___O




















Raksu on nyt vanhus. Kissamme on nyt aika seniori. Ehkäpä sen olisi aika ottaa rennommin ja nauttia elämästä kissanmintun parissa.




















Ja näinkö sitä sitten käyttäydytään toisten synttäreillä? ò_Ó
Raksu vain kerjäsi täysin oikeutetusti murkinaa,ja Kastehelmi sitten huusi kissaparalle. Kastiksen onni ettei Joonas ollut paikalla,olisi saanut mokoma Alusvaatenainen tukkapöllyä tuohon vaaleanpunaiseen pesäkkeeseensä.




















"Hei,meillähän on takka!" Kastehelmi koki valaistuksen. "Ja hei,senhän voi sytyttää! Siistiä!" Johannes kasvaa varmasti todella miehekkääksi mieheksi noiden vaaleanpunaisten lakanoiden ja hoitopöydän siivittäminä. :D




















Jaahas jaahas. Tällä kertaa ei Janus kai ehtinyt huomata,mutta tämä mokoma päätti jatkaa sukunsa perinne numero kakkosta ja tähystellä päiväsaikaan. Murmur,ketä sitten syytetään jos pienestä Johanneksestakin tulee samanlainen?




















Suuri taistelu Hector versus Sosiaalipupu! Joku tarvitsi sosiaalisuutta...




















Hector voitti ja näyttää olevan siitä hyvin ylpeä. Eihän kukaan voisi voittaa sosiaalisuutta tarjoavaa mielikuvitusjänöä... Hectorilla on kyllä pelottava katse.




















Pettämistä sosiaalipupun kanssa? o___O Ei,onneksi vain yksi pikku pusu. Mutta Hectorin asiat eivät silti taida olla ihan hyvin.




















Joonas innostui breikkaamaan Hectorille,mutta tämä ei pitänytkään sitä aivan yhtä viehättävänä kuin Kastis.




















Joonas päätti,ettei breikkaaminen ollut ihan hänen juttunsa,mutta serenadit puolestaan ovat. Näin tosin ajattelee hänen lisäkseen jo selvästi höperöksi muuttunut Netta.




















Alusvaatenainen paljastuikin tanssitaituriksi! Kastehelmi perustaakin klassisesta musiikista. No saakin sitten olla ainoa sillä muiden mieleen on vain pop,rock,poprock ja tietysti vanha ystävämme tekno.




















Raksu jättää taaksensa vanhan ystävänsä,ruoan. Kyllä tuo kuppi ennen vaan kelpasi vaikka halvin onkin. O_o




















Manna saikin sitten ensimmäisen kympin todistuksensa. Kastehelmi oli tietysti aivan innoissaan asiasta,mutta omasi myöhemmillä pirskeillä myös itsekkään syyperän: ei tarvitse siivota!




















Kovasti näyttää tyttö selittävän. Manna pisti kaiken peliin soittaessaan pilasoittoja. Myöhemmin hänen koulukaverinsa ja yksityiskoulun rehtori palasivat käppäilemään pihalle. Mikä lie oli syy?




















Netta! Mitä siitä vaikka Joonas on siivoushullu jääräpää joka tuo huonon nenägeenin koko suvulle,hän on miehesi! Ja sitä paitsi tuo Netan unelmien jössikkä ei toisi sen parempia geenejä mukaan...




















Vaikka Hector niin kovasti haluaisikin yletä Jätösasiantuntijan virastaan,hän on kuitenkin aina välillä kunnon perheenisä. Hän luki mielellään nalletarinaa Mannalle ja Raksulle,vaikka myöhemmin selvisikin,ettei Manna pidä nalleista. Hmmm,mikäköhän onkaan sitten salaisuus sen kovasti halaillun räsynallen takana?




















Tämä suloinen punaposkinen tyt... poika on tietysti Johannes joka kasvoi taaperoksi! Minusta hän on oikein söpö...




















Kastehelmi oli kyllästynyt käyttämään samaa silmämeikkiä Hectorin ja Johanneksen kanssa,siispä hän juoksi peilille muuttamaan koko meikkiään. Lopputulokseen hän itse on varsin tyytyväinen,mutta taustalla itkeskelevän Hectorin mielestä hän pilaa suvun perinne numero ykköstä.




















Keskiyön Puraisu on mainio paikka laulutaitoisille,mutta mitä Joonas tekee siellä? Karaokelaite oli kovassa käytössä,niin myös korvatulpat.




















Joonas halusi kovasti tehdä tuttavuutta Kreivitär Siitosen kanssa,mutta se osoittautuikin todella vaikeaksi,vampyyrileidi kun söi lähes koko ajan,ja silloinkin kun hänelle saattoi jutella,mokoma kirottu Meili Laakso oli heti viemässä huomion eikä Joonas saanut suunvuoroa. Viimein aamulla he ehtivät jutella sen verran että Joonas sai Kreivittären puhelinnumeron,mutta sitten yöeläjän oli pakko juosta kotiinsa,valonarka kun oli.




















Netta ei puolestaan ollut luopunut toiveesta muuttua ihmissudeksi,siispä hän silitteli ja antoi makupaloja taloon eksyneelle johtajasudelle,Nuuskulle. Se tuskin kuitenkaan enää palaa,mutta saahan sitä höperö vanhus aina toivoa.




















Päivät olivat sekavia. Rikkinäinen suihku odotti korjaajaansa ja aiheutti kamalasti lammikoita joissa Manna tykkäsi aina välillä roiskia,Kastehelmi joutui siivoamaan vähänväliä... Hector sai kuitenkin opetettua Johanneksen puhumaan,ja ensimmäinen sana oli hänellä siskonsa tapaan syöttötuoli. (eikö se ole aika vaikea pikkuisen ensimmäiseksi sanaksi?)




















Mannasta tulikin isin tyttö! Rakastetussa kylppärissä vietettiin paljon isä-tytär laatuaikaa.




















Johanneksesta puolestaan tuli tietysti... Mammanpoika! Ja Netta hankki luovuuspisteitä toinen toistaan tuottavammilla maalauksilla.




















Mokoma Riist Oy:n puputti ei aina totellut Johannesta,siispä sitä oli tietysti rangaistava. Suloinen lapsi.




















Joonaksen puhelut Kreivittärelle jatkuivat. Enää tarvitaan aikaa,sillä nykysuhde on jo parhaimmillaan. Vielä ei Kreivitär suostu tulemaan kylään,mutta onhan Joonaksella aikaa vaikka töissä käykin,ainakin öisin ja muullahan ei tässä tapauksessa ole merkitystä.

Tällaista tänään. Ja seuraava tiedossa huomenna tai ylihuomenna,riippuen siitä katsonko Kuolleen Miehen Kirstun tänään vai huomenna (niin,minulla on kamala katselu-urakka). Ja kommentoikaa,hyvät ihmiset,en tiedä olemassaoloanne jos ette ilmoita siitä. No,seuraavassa jaksossa tulee parit synttärit ja ehkä Joonaksen toiveiden täyttymys. Ensi kertaan!

2 Comments:

At 6:39 ap., Blogger Maranwel said...

Luin juuri kolme viimeisintä osaa putkeen ja täytyy myöntää tarinan olevan aika sujuvaa. Se vaan rupesi ihmetyttämään, että miksi joka kuvan ja kuvatekstin väli on niin iso niissä. Johtuuko se siitä että suurensit niitä kuvia?

 
At 6:53 ap., Blogger Nana said...

Kiitos kovasti,Maranwel.
Niin ne ihmeen suuret välit... Sitä minäkin aina mietin ja se ärsytti,mutta tämä vain tekee sen jotenkin... yritin pienentää sitä väliä mutta silloin teksti vain menee kuvan viereen. Yritän vielä,ehkä olen vain ollut turhan typerä tämän asian kanssa.;)

 

Lähetä kommentti

<< Home