Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

torstaina, joulukuuta 28, 2006

10. Pinkupoju / Mammanpoika



















"Minä pyörryn! Vaadin palvelua! Heti!" rakas mameromme oli harvinaisen vaativa tapaus. Toisaalta harva taapero haluaa tulla jätetyksi kylmälle porraskäytävälle. Pikku palleroisen pelasti -no,kukapa muukaan kuin Kastis.




















Kaikkien rakastama Stereo (Joonas antaa rakkaimmille tavaroilleen "nimet",kuten Suihkulähde...) oli rämähtänyt rikki liiallisesta käytöstä. Oikeastaan Kastista lukuunottamatta kaikki aikuiset/vanhukset olivat mekaniikkataitoisia,mutta Joonas luonnollisesti omi duunin itselleen. No jaa,saatiinpahan korjattua.




















Johannes oli aina kerjäämässä huomiota,mutta toisaalta myös Netta oli aina tulossa kalkattamaan (Netasta on tullut inhottavasti ääntelevä kalkkis) ja syleilemään poikaa. "Hihhii,mummi tuli... ja mummi meni... niinhän?"




















"Hmph... mokomat... tämä koko kävelyjuttu on pelkkä juoni saada minut käyttämään jalkojani itse... mihin tätäkin tarvitaan kun on palvelijat..." Pinkupoju oppi kävelemään! Ylpeänä opettajana toimi Yöpukunainen.




















Netta,eli tämä haisuli tässä,yleni juuri Salakuljettajaksi. Sitten pitää vain kehittää luovuus ja kunto huippuunsa ja parannella mekaniikkataitoja niin ylennys koittaa...




















Johannes on nyt lapsi. Edellisen elämänvaiheensa aikana hänestä tuli: Mainio mukula. Aivan mahtavaa! Johannes elää nyt täydellistä elämää! (ja käden kohdalla kuva-asetukset näyttävät olevan mitä parhaimmat...)




















Kiva nöpönenä ja ei ainakaan ihan liian ohuet huulet. Paremmin näkee sitten teininä,mutta minusta Johanneksen ulkonäössä ei tässä vaiheessa ole mitään suurta vikaa.




















Manna on nyt teini-ikäinen. Edellisen elämänvaiheensa aikana hänestä tuli: Ihmelapsi. Upea saavutus! Manna elää täydellistä elämää ja todennäköisesti pitkään!




















Mannalle noppa antoi perhetavoitteen,ja teiniksi kasvettuaan hän alkoi pitää hajuvedestä ja juhlavaatteista entistäkin enemmän. Sensijaan hän inhoaa vaaleita hiuksia... "eh,Johannes,sinullahan on pipo,eikö niin? Hyvä! Peittäisitkö hiuksesi?"
Minusta Manna kaunistui nyt todella paljon.:)




















"Heih,oon mä aika cool." Manna päätti aloittaa tanssijan uran. Vaikka taidot olikin peritty Kastikselta,ei tyttö lannistunut,vaan tanssahteli yöt läpeensä. (ikimuistoinen ilme)




















Alusvaatenainen auttoi aina Johannesta kotiläksyissä... samoin vielä Mannaakin,näin läksyt saatiin aina nopeasti pois päiväjärjestyksestä ja oli aikaa pelata suvun perinne numero kolmosta,eli siis perinnepeliä,SSX 3:sta.




















"Hihih,se ei enää käytä tuota mädäntyvää hiekkalaatikkoa..." on se niin kivaa juoruilla kissasta. Ja kenen vuoro se oli siivota Raksuparan hiekkalaatikko? Ei ihme ettei käytä,pohja on harmaan lian peitossa eikä hiekkaa ole jäljellä nimeksikään. Ò_Ó




















Hector sai ylennyksen Maaperäasiantuntijaksi. Selvästi hymyilyttää,vaikka eihän siinä hienossa Jätösasiantuntijan virassa ollut vikana mikään muu kuin... no,Hectorin mielestä kaikki,mutta mitäpä siitä. Ainakin nyt on tyytyväinen... vai mitä,Hector? Eikä sitten sanaakaan mistään 20 eläinystävästä... hullu mies...




















No viimein haiseva jätösastia otettiin puheeksi... no,oikeastaan kaikki vain valittelivat hajua ja käskivät jonkun laittamaan siihen vähän hajuvettä,mutta onneksi sentään joku tajusi yksinkertaisesti puhdistaa sen. Ja se joku oli tietenkin Alusvaatenainen! (Alusvaatehelmi xD)




















"SI-Mo-LEON: Simoleon." Yleisö oli oikeasta vastauksesta haltioissaan! Manna tavasi sanoja kyllästymiseen asti,mutta työ tuotti tulosta,ja hän on nyt SimCityn tavausmestari. Manna on koko koulun suosiossa ja tienasi vielä kaupan päälle yhden logiikkapisteen.
(ja minä kun olen aina luullut että se tavataan si-mo-le-on... no jaah,amerikkalainen juttu tuo koulun tavaushomma kuitenkin)




















Joonas sai ylennyksen ja on nyt Kirurgi. Hän toi myös jonkun rumiluksen kotiin töistä,mutta se tietysti ajettiin -siis hyvästeltiin heti pois.




















Joku tykkää juoruilla. Ja Hector osoittaa tietysti mitä suurinta auktoriteettia ja täysikasvuisuutta... juoruilemalla mukana. "Hihihih,ja sitten äiskä..."




















Ja sitten vaihdetaan heti puheenaiheeksi leluhyrrät kun Kastis tulee huoneeseen. Hectorilla ei ole ollut tosin liiemmin aikaa rakkaalleen työelämän otettua ohjat hänestä,mutta yhteistä iltaa on mukava viettää pitkästä aikaa tanssimalla hitaita ja suutelemalla siinä samalla oikein antaumuksella.




















Köh-köh. Talossa on myös pieni poika,vaikka teinityttö sattuukin olemaan tuollainen valokuvauskoppipuuhia kannattava juorukello. Hector ja Kastehelmi... heti ulos sieltä!




















Kastehelmi huomautti järkevänä,että millainenkohan Mannasta tulee Hectorin kasvattamana,mutta keskustelun tulos ei ollut ihan haluttu. "...ja sitten sinun kannattaa hankkia lapsia!" Manna kuunteli aina korva tarkkana rakasta isäänsä,mutta Kastis ei enää jaksanut noita kahta ja halusi nukkumaan... mutta menikin epähuomiossa ensiksi Mannan sänkyyn.




















"...Ja sitten hän taas poltti ruoan!" Okei,jotkut todella pitävät juoruilusta.




















Möhlijä! Äkkiä töihin ja kokoa ajatuksesi! Tai mieluummin,älä ajattele mitään. On niin ennenkin pärjätty. Hectorin kimppakyyti odotteli herran tuloa,mutta tämä vain ajatteli pyttyjä ja söi Johanneksen ateriaa -keksejä siis. Siispä mies myöhästyi töistä ja joutuu ajamaan sinne itse. Toivottavasti edes osaa reitin.




















"Kympin todistus!" "Odotas hetki kulta,äidin pitää nyt tuijottaa isin yliopiston päättötodistusta..." Johanneksen ensimmäinen kympin todistus sai juhlallisen vastaanoton.




















Hector yleni Kasvitieteilijäksi,ja Johannes-poju juoksi heti halaamaan lökäpöksyisukkiaan.




















Go Johannes Go! Johannes on toisaalta samanlainen kuin isänsä tuossa iässä. Hän esimerkiksi rakastaa sänkyjen päällä pomppimista. Hän harrastaa myös sänkyjen hervotonta petaamista...




















Manna oli jo tullut siihen ikään,että hän alkoi ajatella poikia ja seurustelua. Isän tyttö kun oli,hän kuitenkin meni pyytämään Hectorilta lupaa mennä ulos. Sitten hän lähti kaasuttelemaan perheen kerrassaan upealla autolla Kaunialan puistoon. Hänen epäonnekseen paikalla ei tosin ollut lähes ainuttakaan poikaa,vain muutamia rumia tyttöjä.




















"...Ja komea ja älykäs ja..." kun puisto ei onnannut,Manna päätti turvautua ennustajaeukon treffipalveluun,siispä hän päätti pyytää sokkotreffiseuraa.




















Alin hinta,jonka eukko suostui ottamaan vastaan,oli 37 simoleonia. Siispä Manna antoi sen verran,mutta ennustajaeukko ei ollut erityisemmin tyytyväinen. Ei ollut Mannakaan,sillä deitti ei ollut ollenkaan komea,ja ihanien vanhempien kasvattama Manna arvosti miehessä eniten ulkonäköä.




















Seuraavakaan halpisseuralainen ei miellyttänyt Mannaa,omasi vielä silmänräpsyttelyongelmankin.




















Mannan kamppaillessa rumien treffiseuralaisten kanssa herra Viikatemies tuli noutamaan jotakuta. Aivan,oli Raksun aika lähteä. Manna ei aluksi edes huomannut lemmikin lähtöä,mutta Joonas oli tietysti heti itkemässä... Kastehelmikin käveli paikalle,mutta tuijotteli vain uutta stereolaitetta.




















Kolmannella kerralla parani hiukan,mutta ei tarpeeksi. (ja lisäksi se oli minun ja kaverini luoma simi)




















Neljäs deitti jäi viimeiseksi,mutta Manna päätti jatkaa treffejä tuon... Arvi Karstan kanssa. Jotain sukua Joonakselle? Irokeesipää ei aluksi tullut toimeen Mannan kanssa,ja Mannakin välillä yökkäili tämän suuntaan. Siltikin treffit vietiin päätökseen asti.

...Vaan miten siinä kävikään? Miten treffit sujuivat? Näkevätkö he enää koskaan? Millainen teini Johanneksesta kasvaa? Nämä ja kenties vaikka mitä muuta selviää seuraavassa jaksossa,joka tulee 99-prosenttisesti huomenna ja 1-prosenttisesti ylihuomenna. Tähän osaan saa kommentoida kaikkea (ilmoitus ei vanhene). Kiitän kaikista tulleista kommenteista. Ja tulevista,tuleehan niitä?;)

2 Comments:

At 6:57 ap., Anonymous Anonyymi said...

Johannes on suloinen :> Ja Mannakin on kaunis, tosin hänellä on aika räikeät meikit. Tarinankerronta on sujuvaa, ja kiva lukea. Jatkoa pian :)

 
At 8:10 ap., Blogger Nana said...

Juu olin sinä päivänä ladannut hirveän läjän meikkejä ja olin sen johdosta sellaisella "kaikille kaikki nää meikit päälle heti!"-tuulella. ;D
Mutta kiitos kovasti,jatkoa tuleekin huomenissa.:)

 

Lähetä kommentti

<< Home