Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

14. Kirottu lohiTästä jaksosta lähtien alkaa hienostelevien aloituskuvien aikakausi Kristalliputouksen LC:ssä! Muhhahhaa. No mutta kuitenkin. Viime jaksossa jäätiin siihen,kun suvun aloittaja,Netta kuoli ja jätti jälkeensä muikean perinnön sekä kolmannen perijän,Johanneksen,yliopistosta nappaama morsmaikku Roosa sai vaavelin,ja Aadaksi ristitty tytöntyllerö taaperoitui. Tässä jaksossa seuraa... noh,lue vain jos haluat tietää... tai mielellään vaikket haluaisikaan.xD
Johannes oli aina unelmoinut "isän ammatista",kuten hän ja muut perheen älypäät isyyttä kutsuivat. Joka tapauksessa miehenkuvatus myös todella nautti Aadan opettamisesta,ja oli todella otettu kuultuaan tyttösen ensimmäisen sanan,joka oli jo perinteiseksi tullut syöttötuoli. Ehkä tämä on ylhäältäpäin merkki,että sellainen tulisi joskus hankkia talouteen.
"Isääh..." ja oman isäukkonsa tapaan Johannes koki hyvin tärkeäksi sen,että pikku-Aada oppisi sanomaan isin ennen äitiä.o_O
Katselette nyt hemaisevaa -tai,no,vähemmän hemaisevaa ja enemmän rupsahtanutta- Osastopäällikköä! Hyvät naiset ja herrat,hän on Kastehelmi,tha ylennyksen saanut mummeli-mömmeli! (en sitten taida koskaan oppia sietämään simimummoja)
Jaahas,edesmennyt Netta-mömmömummo sitten tartutti jössikkäunelmansa nuoreen ja viehkeään Roosaparkaan. Pois tuollaiset kuvitelmat,onhan sinulla sentään... sentään... noh... Johannes... no ei ainakaan Mannaa,olisit tyytyväinen...
Asia,jota Hector rakastaa kaikkein eniten,oli mennyt rikki. Aivan,kuntolaite oli liian rasituksen alaisena sanonut prääks priiks ja savunnut hetken aikaa. Hector tietysti kuntoilu (-ja muutenkin-)hulluna miehenä hakkasi... siis korjasi rakkaansa kuntoon.
Johannes ei halunnut jäädä siskolleen toiseksi,siispä hän ryhtyi -tuo päättäväinen ilme kasvoillaan- perheen tanssitaituri numero kakkoseksi. Tanssiliikkeet eivät olleet sen kehuttavampia kuin Mannalla -tai kellään muulla Kristalliputouksellakaan-,mutta ainakin hölmöissä ilmeissä hän voitti ah-niin-rakkaan sisarensa kuusi-neljä.
Voi ei nyt ne molemmat huutaa! Jopa Johannes pakotettiin ryntäämään suloisesta tanssimestarin alhostaan synnytyspaikalle,armaaseen nykysuhdemakkariin jossa Aada kärsi synnytys... eikunsiis vessahädästä ja Roosa taas synnytyskivuista. Nyt se nyytti tulee! Hectorkin juoksi paikalle,vaikka olisi myöhempien mietteiden mukaan voinut mieluummin jäädä tulematta,haiseva ja tien tukkiva vaari kun oli.
Ja tuon kivuliaan synnytyksen jälkeen Roosa tietysti helli uutta vauvaansa... jättämällä sen kylmästi lattialle ja ryntäämällä jääkaapille. No,tietysti tuore kahden lapsen äiti... tarkoitan,isä... Johannes hyppäsi heti tuoreen tulokkaan luokse,otti syliinsä ja päätti nimeksi Amanda. Tyttöpä siis tietenkin,ja perimät ovat tismalleen samat kuin Aadalla,eli äidin silmät ja iho sekä isän hiukset (kulmakarvat).
Saanhan esitellä,tässä on kovia kokenut Roosa Neronen,nykyisimmin Roosa Kristalliputous. Sen lisäksi että hän on romantiikkatavoitteestaan huolimatta joutunut sitoutumaan menemällä kihloihin ja peräti naimisiin,eronnut kuumasta (rumasta) poikaystävästään typerän Johkun takia ja synnyttänyt vielä kaksi lasta,hän on myös joutunut muuttamaan Kristalliputouksen kauhujen talo numero kakkoseen ja tekemään siellä ruokaa,kestämään sotkua,löyhkää ja siivoamaan sekä katselemaan aiempien sukupolvien rumia naamoja sekä kummittelevaa kissaa...
Roosa kuitenkin löysi pian puheopetuksen riemut. Niinpä Johanneksen ei enää tarvinnut opettaa Aadaa puhumaan,kun Roosa innostui tekemään sen itse,äitinä. "Ensikertalaiset..." hykerteli Johannes varmana siitä,että Roosa tulisi pian katumaan päätöstään. Miten suloinen pari?O_o
Kun Roosa paransi välejään Aadaan,Johannes oli koko ajan hellimässä ja leikittämässä the new born babya,Amandaa ja osti tälle vielä lammasaiheisen kehdon huippuhienosta tavaratalosta. (kyllä,tämä on turhanpäiväinen lakananesittelykuva)
"Lapsesi haisee!" -"Sinunpas" homma meni kuitenkin pidemmälle. Roosa alkoi ihannoida Aadaa,kuntaas Johannes välitti vain Amandasta. Minne katosi rakkaus,ja se vanhemmat rakastavat aina kaikkia lapsiaan -juttu? Sitä ei tiedä,mutta sehän tiedetään että... Kristalliputoukset... ne on kaikki pimeitä. *kauhun rummut*
Hector kaipasi kovasti edesmennyttä möllimummeli -siis äitiään. Paikatakseen Netan jättämän raon sydämessään,hän peitteli lapsenlapsiaan jatkuvasti. Ainakin joku välitti tyttösistä yhtä lailla... tai no. Ehkä Hector halusi vain helliä jotakin. Hänet on nimittäin myös nähty pussailemassa sosiaalipupun kanssa.
"Mitä ajattelette hatuista?" Roosa tuli oikein hyvin toimeen talon pölkkypäiden -siis miesten kanssa. Näin tasa-arvon nimissä Kastehelmikin on muuttunut varsinaiseksi pölkkypääksi,puhelee yksikseen vessapapereista ja leikkihyrrien vallankumouksesta.
Hector jäi eläkkeelle ja saakin 405 simoleonia päivässä. Hienoa,eläkkeelle jäänyt hullu Kasvitieteilijä joka on näin ohimennen menettänyt loputkin ylähuulestaan.
Hector-pappa jäi eläkkeelle hetken mielijohdosta kimppakyydin tullessa hakemaan,mutta joutui loppujen lopuksi hommiin eli viralliseksi kävelynopettajaksi. Ensimmäinen oppilas,Aada,oppi nopeasti ja kasvatti vieläpä ystävyyden ukkiinsa.
Tuleeko Hector ulos kaapista? No ei ihme kun vaimo on niin rups... eikun siis,hyi Hector,hyi. Ja hyi tuolle unelmamiehelle,eikö nämä Kristalliputoukset tajua mitään ulkonäön merkityksestä...
Olkoon kaikki katsojat sanattomia. No,kun tanssitaituri kuulee musiikin,on tietysti pakko alkaa vetämään niitä übermahtavia tanssiliikkeitä. Harmi vain,että the tanssitaiturin isäpappakin tulee mielellään mukaan kuvioihin.
"Apua,missä se jääkaappi on?" aivan,taas tulipalo ja tämänkertainen ruoanlaittonero oli Kastehelmi. Tha urho,Johannes tietysti etsi jääkaappia,tuota tosimiesten tyyssijaa jonka taakse piiloutua kun hätä on suurin.
"Tulipalooh!" no tehkää nyt jotain! Johannes ei järkytykseltään huomannut peräti parin metrin päässä olevaa jääkaappia ja Hector palokunnalle soittamisen sijaan tuli vain hätäilemään keittiöön. Näinkö teitä opetetaan toimimaan hätätilanteissa? Juu-u,paniikki on se paras keino.
Syvät rispektit sille salaperäiselle sankarille,joka soitti sen ruman vakiopalomiehemme paikalle pelastamaan tilanteen. Kaiken helpotuksen keskellä ei kuitenkaan aluksi huomattu,miten Viikatemies tuli hakemaan palouhria. Aivan,tulipalon aloittaja sai maksaa seuraukset. Kastehelmi kuoli eivätkä ahneet sukulaisparat saaneet perintöäkään,kun ei saatu uskoteltua että hän kuoli tulipalon keskellä vanhuuteen.
Aada on nyt lapsi. Edellisen elämänvaiheensa aikana hänestä tuli: Mieletön mukula. Upea saavutus! Aada elää täydellistä elämää ja todennäköisesti pitkään!
Todella täydellistä elämää onkin ja tyttö on tietysti onnellinen kasvettuaan juuri rakkaan isoäitinsä kuoleman jälkeen... Vaan eipäs tyttö uskaltanut moista tapahtumaa edes pelätä ja platinamieliala ehti säilyä kasvuun saakka,muhhahhahhaa. Huomaa yhtä tyylikkäät vaatteet kuin Johkulla lapsena.
Ja tässä onpi kasvokuva. Aada on mielestäni ihan kaunis,ainakin todella paljon paremman näköinen kuin *köh* Manna. Täytyy vain ristiä sormet ettei tyttö rumene vanhetessaan.
Onko Joonas vieläkin yökastelija? Ei,haamu vain muistuttelee murhatavastaan sotkemalla talon -siis kröhöm,kartanon- ympäristön vesilätäköillä. Ensimmäisen kuolleen papan ensimmäinen kummittelu on ikuistettu.
Ja tyttö tulee isäänsä ja isoisäänsä. Aada rakasti Johanneksen ja Hectorin tapaan sängyllä pomppimista. Edeltäjistään poiketen hänellä ei kuitenkaan ole omaa linnasänkyä,vaan avaruusteemainen pinkki hirvitys tuollaisilla ihme lakanoilla. No,tyttö tykkää niin tyttö saa.
Vaikka Roosa ei nähnyt enää haamuja,hänestä oli tullut jo ihan hermoheikko,pelkkä hautojen läsnäolo riitti tekemään hänet hulluksi ja säikkymään jatkuvasti.
Ja kas tässä on suvun viehkeä hautausmaa. Se pysyy sitten tuollaisena siihen asti kun joku päättää tehdä seuraa Raksulle,Joonakselle,Netalle ja Kastehelmelle.
Kirottua lohta! Kastehelmen keittelemä lohi-ateria jäi tulipalon jälkeenkin savuamaan,eikä liettäkään voinut poistaa kun pannu oli siinä eikä pannua taas saatu myytyä kuun siinä oli lohta eikä kukaan saanut koskaan otettua lohta. Siispä Kastehelmi oli jättänyt loheen kirouksensa... (kaikki mitä tuossa lukee on totta,jos joku tietää miten siitä pääsee niin rispektit sille joka auttaa asiassa)
Aada onkin uuden sukupolven mahtailuprinsessa! Johannes tietysti suvun ent. mahtailijana kannusti täysillä tytärtään,ja heidän suhteensa onkin jopa parempi kuin tavallinen isä-tytär-suhde. Siispä nämä kaikki "tyttösi haisee"-jutut ovat sitten nyt ohi,vai mitä?
Hector otti SSX 3-matsin Aadan kanssa. "Hei et sä voi voittaa! Sano ny säki jotain äiti!" -"Wish-wish..."
Aw,pikku-Amanda kasvoi taaperoksi! Hän on suloinen kuten isosiskonsa,vaan onko söpöys yhtä katoavaista kuin äly?

Selviää seuraavassa jaksossa! ///Seuraavaa osaa saapi odotella 10.2 tai aiemmin. :)
Kommenttia saapi laittaa,kiithós.

13 Comments:

At 9:44 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mielestäni Aadasta kasvoi aika nätti lapsi ja Amandasta kasvoi myös nätti taapero.
Saisikohan tuota paistinpannua poistettua moveobjectsilla? Myös boolprop voisi auttaa, kun klikkaa force error ja reset.

 
At 10:18 ap., Blogger Nana said...

Kiitos silmukka.:)

Niin,vaikkei legacyssa saa käyttää koodeja... tai no äh,vähennän sitten ne pisteet ja yritän jotain jos tuo mokoma lohijuttu ei jo pian katoa.x)
En kestä sitä enää... argh!

 
At 3:42 ip., Blogger Maranwel said...

Movellahan saa poistaa bugittavia tavaroita ja sellaiseksihan tuon voisi jo luokitella.

Nättejä lapsia sulle tuli, tulee vaikeuksia perijän valinnassa.

 
At 7:01 ap., Anonymous Anonyymi said...

Kiva LC, nättejä simejä.

Yksi asia vain häiritsee. Ei pahalla, mutta, kun jotkut sanat alkaa sanalla 'tha', meinaatko sillä englannin kielen sanaa 'the'?

Ja siksi se häiritsee, koska en ole kuullut ikinä, että sanoittaisiin esim. 'tha car' vaan 'thö car' tai 'the car'.

Kuulostaa hullulta, mutta.. älä ota sitä haukkumisella. 8)

 
At 9:01 ap., Blogger Nana said...

Pähkis,kiitoksia.

Kyllä minä aina välillä -no,usein- kirjoitan ihan tahalteni "the" sijaan "tha"... en oikeastaan itsekään tiedä miksi,mutta jos se häiritsee sinua niin lupaan lopettaa moisen.:3
Hmmm,se alkoi muutama vuosi sitten... Tha Hirmustus... no mutta juu tosiaan,tästä lähtien sanon ihan oikeaoppisesti the.xD

 
At 10:35 ip., Blogger sickhearts said...

heipä hei... minä olen nyt suomessa:) oli oikein mukava loma:) ja jatkoa tulee lähiaikoina, tosin todella lyhyt osa:)

 
At 11:14 ap., Anonymous Anonyymi said...

Oi, tuollahan on mun melkein kaima!
Aada! Jotenkin musta tuntuu, että se nimi on yleistymässä... Pian sitä saa kuulla kaikkialla xD Ihana LC, voitko linkittää?
( http://tiitiainen.vuodatus.net )

 
At 11:52 ap., Anonymous Anonyymi said...

mullekin kävi kerran noin!

 
At 1:01 ip., Blogger Nana said...

ada: minustakin se on yleistymässä. Muha,itsellä ei ole vielä montaakaan kaimaa Suomessa tullut vastaan.

Vastalinkitä!>XD
No eih,ei ole pakko (mutta suositeltavaa... *pahisnaurua* oikeastaan vain reilua,jos linkitän sinut pyynnöstä,minulla on toki oikeus olla itsekäs ja pyytää sinua linkittämään minut). Linkitän sinut nyt.:>

 
At 10:37 ap., Blogger sickhearts said...

jatkoa on tullut... ja vastaapa siihen kysymykseen joka on oman legacyniu kommenteissa:)

 
At 6:01 ap., Anonymous Anonyymi said...

Milloin tulee taas jatkoa? :D

 
At 11:25 ap., Blogger Nana said...

Yritän värkätä seuraavan osan nyt viikonloppuna, toivon mukaan tulisi 10.2 tai jos tässä ehdin niin vähän aiemmin. :)

 
At 10:40 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hyvä tarina, mistä Roosan hiukset!!!

 

Lähetä kommentti

<< Home