Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

lauantaina, joulukuuta 30, 2006

12. Häät ja hautajaiset

Yritän muuten sörkkiä niitä kamera-asetuksia että saisin kuvien laadun paremmaksi,toivottavasti se onnistuu.:>
No,sitten pitemittä puheitta tähän kolmannen sukupolven nuorta aikuisuutta avaavaan osaan.Nuoreksi aikuiseksi vartuttuaan Manna kaunistui,ja nenäkin näyttää sittenkin olevan Kastehelmen eikä Joonaksen perua.
Johannes taas sai jotenkin jyreämmät piirteet ja isohkon nenän. Joka tapauksessa tästä keltapaitaisesta hepusta tulee seuraava perijä. (Radolan äänestyksessä Johku voitti 41-2. Minä muuten alunperin jo vähän niinkuin "päätin",että hänestä tulisi perijä monestakin syystä.)
Tässä taas on Roosa Neronen. Sallinette kertoa mitä hän täällä tekee. Osakunta piti perustaa uusiksi,sillä se Hectorin perustama (joka muuten pääsi korkeimmalle tasolle) sattumoisin tuhoutui kun kaikki pääsivät yliopistosta. Mannalla oli kuitenkin vain 1 500 simoleonia,joten hän ei voinut vuokrata asuntoa (ja hänen ja Johanneksen piti muuttaa kampukselle erikseen),siispä taloudet yhdistettiin Nerosten kanssa. Roosan veli ja poikaystävä häädettiin keskeyttämään opintonsa,mutta Roosa sai jäädä. Hänhän voisi ottaa osakunnan hoitaakseen kun nämä tyypit lähtevät.
Raija Leppänen kävi usein katselemassa Johannesta,ja rohkaisikin mielensä ja meni tekemään tuttavuutta. Luonteet eivät vain olleet yhteensopivat vaikka miten yrittivät,ja lisäksi Manna inhosi molempia ja tuli aina tekemään ystävystymisyritykset tyhjiksi esimerkiksi hakkaamalla nyrkkinsä Johanneksen selän läpi.
Johannes yritti tutustua kaikkien kampuksen kaunottarien kanssa,mutta siedettävän näköisillä ei ollut puhelinta. Yhden hiljaisen ja nätin tytön Johannes löysi,mutta ei tullut tämän kanssa niin hyvin toimeen. Siispä hän tutustui hieman Roosaan,ja he tulivat kuin tulivatkin mainiosti juttuun.
Johannes sai myös ensisuudelmansa Roosalta. "Hahhahhaa,mää sain ennen Mannaa,hähhähää..." Johannes ajatteli seuraavaksi. Ensimmäiset ajatukset pyörivät tietysti vain Roosassa ja tämän herkullisessa huulipunassa.
"Jos me nyt alamme seurustelemaan niin sinun pitää kyllä muuttaa ulkonäköäsi!" sen sanottuaan Johannes oli vähällä päästä kohtuullisen rumasta nenästään,mutta lepyttelyn jälkeen Roosa kuitenkin uudisti kampaustaan ja kokeili erilaisia meikkejä. Tummaa tyyliään hän ei silti suostuisi heivaamaan,ja sen hän teki Johkulle harvinaisen selväksi.
Johannes ja Roosa olivat hyvin rakastuneita ja osoittivat sen selkeästi kaikkialla. Vessassakin he vain muhinoivat.
Niinpä Johannes ehdotti Roosalle kihlausta ja tyttö suostui,vaikka pelkäsikin kovasti sitoutumista. Hän oli todella onnellinen,mutta ajatus kohta tulevista häistä pelotti häntä hieman. "No eihän meidän tarvitse heti naimisiin mennä..." "Pötyä! Heti ulos täältä ja kaaren alle beibi!" Johannes puolestaan ei jaksanut odottaa naimisiinmenoa.
Siksipä Johannes päätti ensimmäisen vuoden ensimmäisen periodin suorittamisen sijaan palata takaisin Kaunialaan ja mennä naimisiin Roosan kanssa.
Ja niin Johkun toive ja romantiikkatavoitteisen Roosan pelko toteutui,he menivät naimisiin.
Kastehelmi oli kuitenkin ainoa,joka ehti vihkimisen nähdä. Hän olikin hyvin onnellinen poikansa puolesta.
Joonaskin juoksi paikalle,eikä niin kovin myöhässä. Hectorkin tallusteli paikalle,muttei ollut edes viitsinyt pukeutua juhla-asuunsa. Hänen ja Roosan luonteet eivät sopineet yhteen ollenkaan (on muuten salama jonka päällä on punainen rasti). "Ai sinäkin olet täällä?" Netta puolestaan tepasteli mukaan yöpuvussaan hieman höpsähtäneenä.
Hääyönä Johannes ei tyytynyt kuherteluun ja suudelmiin,vaan päätti,että lapsia tulisi ryhtyä tekemään pikimmiten. Roosa suostui puuhiin,vaikka pelkääkin vauvan saamista.
Kun nyt rahasta ei ollut kamalasti pulaa,joku päätti hankkia oikein ison uima-altaan jota Joonas menikin heti "vähän testailemaan."
Joonaksen lähdettyä päivänokosille Roosa halusi ottaa kaiken irti uuden sukunsa törsäilyistä,eikä hänen uimahyppynsä loppujen lopuksi niin tyylitön ollutkaan.
Roosa lähtikin sitten turvallisesti syömään kun Joonas palasi uiskentelemaan. Mies onkin lihonut sen verran että kuntoilu tekeekin terää. Mutta ei hän halunnut viettää loppuelämäänsä vedessä. Joku oli kuitenkin poistanut uloskäynnin eikä hän päässyt millään pois altaasta.
Niinpä Joonas hukkui altaaseen,ja Viikatemies tuli hakemaan häntä muistikirjan ja puhelimen kanssa. Itse kuolemakin kyllä sääli vanhaa miestä,hukkumiskuolemat kun ovat yleistyneet. "Jo viidestuhannes tällä tunnilla..." Joonaksen murha ei koskaan selvinnyt,mutta tikkaat palautuivat takaisin noutajan lähdettyä.
Kastehelmi ei kuitenkaan tuntenut mitään surua eikä edes saanut pahoja muistoja. Oikeastaan hän oli vallan iloinen,sillä sai ylennyksen ja onkin nyt Myyntiedustaja.
Hector puolestaan otti isänsä kuoleman hyvin raskaasti. "Miksi sinä... miksei... miksei... tuo hottis typykkä jota en edes tunne..." Roosa ei ymmärtänyt muiden surua vaan kuljeskeli ympäriinsä alusvaatteilla. Eihän hän edes tuntenut Joonasta.
Netan ajatukset taas olivat sekaisin. "Hyvästi poikani... siis mieheni... eikun poikani... tai mies... kumpi nyt kuolikaan..."
Netta kuitenkin kuivasi kyyneleensä ja lahjoitti nuoruuden vaatteensa Roosalle,joka oli niistä niin mielissään että lurautti Johannekselle kahdet serenaadit,joista mies oli aivan haltioissaan.
Maalaus on nyt valmis! Hyvä Netta! (jos joku osaa sanoa miksi muotokuvat vääntyvät noin,niin pyydän,kertokaa!)
Kastehelmi päätti ottaa härkää sarvista ja kuntoilla itsensä taas solakaksi,mutta siinä kuntolaitteen rämistessä Raksun haamu tuli kummittelemaan. Kastehelmi vilkaisi siihen ja jatkoi kuntoiluaan,samoin Netta joka poikkesi katselemaan hautakukkia.
Roosa lähti shoppailemaan vaatekaapin täyteen uima-asuja ja alusvaatteita. Mutta mikä noita kaikkia vaivaa,kun ajattelevat että tuommoiset jössikät ovat kuumaa kamaa? Roosa diggaili tuota rumilusta jonkin aikaa ennenkuin sai ajatuksensa kokoon. Kamoon,se kassapoitsu on paljon komeampi!
Kastis kuntoili koko yön,ja se todella teki terää! Nyt hän on vähintäänkin yhtä hoikka kuin ennen lihoamistaan.
Kaikkien unet ja unelmat nyt olivat mitä olivat. Yleisimpiä unelmoinnin kohteita olivat suudelmat ja jössikät. Johannes uneksi muutaman kerran Raijasta,mutta enimmikseen itsestään. Roosakin oli useimmiten omien uniensa tähti.
Viimein Netta sai ennen kuolemaa-projektinsa loppuun! Hän kirjoitti menestysromaanin,ja sai siitä hyvästä 2 460 simoleonia tekijänoikeuskorvauksia.
Raskaana! Aivan. Tuleekohan sieltä tyttö vai poika? Jonkin ajan kuluttua se selviää. (ja myös se,millaisia lapsista tulee...)
Johanneksen mielestä oli jo korkea aika tutustuttaa Roosa suvun perinteisiin,joista tietysti vahvin on SSX 3 ja sen väsymätön pelaaminen. Roosa oli aluksi häviöllä mutta oppi hallitsemaan pelin melko nopeasti,ja pian Johannes olikin jo alakynnessä.
Kastehelmi sai taas ylennyksen! Hän on nyt Apulaisosastopäällikkö. Hyvinhän tuolla liikeuralla menee. (vaikken huippua tavoittelekaan,ainakaan jos pitää alkaa hankkimaan uusia ystäviä tai vastailla vanhojen puheluihin)
Hector piti puhelimitse yhteyttä Mannaan,jolle kertoi ukin kuolemasta ja velipojan häistä. Myös Hectorin ja Kastehelmen syntymäpäivät lähestyvät,toivottavasti pari pysyy onnellisena.

Millaisen alun Kastehelmi ja Hector saavat uudelle elämänvaiheelleen? Tuleeko heistä kamalia kalkkiksia? Eteneekö Kastehelmi urallaan vielä ylemmäs? Onko Netan lähdön aika jo koittanut? Vauvakuumetta ja ties vaikka mitä... ensijaksossa! Seuraava osa tulee huomenissa. Tähän saa aina kommentoida mitä mielii,kiitos ja kumarrus.

3 Comments:

At 11:44 ap., Blogger Maranwel said...

Pelaatkos sä aivan omilla säännöilläsi kun muistaakseni Legacyssä ei saa muuttaa pelattavia simejä Legacy-tontille.
Muuten oli ihan kiva jakso, ainut vaan et mun mielestä Roosan silmät oli paremmat kun sillä ei ollu niin vahvoja rajauksia niissä.

Muistelisin joskus johonkin blogiin kirjoittaneeni jotain noista bloggerin rivityksistä, muttei nyt tule mieleen että mihin sen kirjoitin. Asian ydin oli kuitenkin se, että kun tarinaa kirjoittaa siellä compose-puolella, niin yhtä enterin lyöntiä kohden blogger lisää sinne HTML-editorin puolelle jotain 7-10 merkkiä. Ja näistä merkeistä muodostuu sinne editoriin lopulta useampi rivi kirjoitusta. Joten onko siis ihmekään, että composessa kirjoitetussa tekstissä tulee noin isoja tyhjiä tiloja, vaikka blogger väittääkin tekstin olevan kuvaa seuraavalla rivillä?

 
At 12:10 ip., Blogger Nana said...

En pelaa ihan täysin sääntöjen mukaan,mutten pyri niitä kamalasti "muokkaamaankaan". Juu taisi se niin olla ettei noin saa tehdä...:/
Mutta sanoinkin jossain etten pelaa kaikkien sääntöjen mukaan. Yritän pelata jatkossa.;D

 
At 2:27 ap., Anonymous Anonyymi said...

Aika hauska se kun netta ajatteli poikaansa ja miestään samaan aikaan niin ''Hyvästi poikani... eikun mieheni... eikun kumpi nyt kuolikaan...''

 

Lähetä kommentti

<< Home