Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007

21. Jonkun kuningas

Viime jaksossa Terhi kasvoi lapseksi, mutta suureksi järkytykseksi joutui sosiaalitantan viemäksi. Koska Amandaa ei voinutkaan enää palauttaa henkiin, Roosa hoiti Aadan takaisin kuvioihin, ja niin teininä kuolleesta tyttösestä tuli suvun viimeinen toivo. Yliopistosta pikaisesti miehen, Dannyn, hankittuaan päästiin asiaan, eli naimisiin. Tämä jakso ei sisällä katastrofeja, mutta kosmeettisia järkytyksiä kylläkin. Ainakin minun mielestäni.

Jätepuristimen mentyä epäkuntoon Danny otti tavoitteekseen tulla koneiden kuninkaaksi. Koneet eivät kuitenkaan totelleet häntä, miehellä kun oli vain yksi vaivainen mekaniikkapiste. Jätepuristin saatiin lopulta korjattua, mutta miehen ego tarvitsi uuden kuninkuuden.

Hui! Goottien kuningas? Juupa juu. Kiva paita... tyylikkäät housut... mutta koko höskä ei sovi Nenullemme. (Lökäpöksyiskä, Alusvaatenainen, Pinkupoju,... Nenu?)
Danny herätti kauhua talossa liikuskellessaan, mutta kieltäytyi muuttumasta takaisin "vanhaksi Dannyksi". Niin sitä jouduttiin kestämään hänen räppäämistään... miten gootit ja räppärit liittyvät toisiinsa? Sitäpaitsi hän ei ole kumpikaan, vaikka niin väittääkin.

Muhinointi on kivaa kun molemmilla on huulipunaa, eh? Tajuttuaan goottiaineksensa puutteen -vaikkei hän uudesta 'tyylistään' luopunutkaan- Danny päätti tulla suutelijoiden kuninkaaksi. Se titteli meni kuitenkin sivu suun, ja Aada on heidän suhteensa diktaattori kaikissa mielin. Hih, miesparka on alistettu pidemmän naisen tossun alle.

Dannykin muuttui hetkiseksi oudon naiselliseksi Leidi Johanneksen kummittelun johdosta. Haamut pelottelivat taas entistä ahkerammin, ja vaikka kaikki talon elävät olivat siirtymässä kuolemaan kurjuudesta, oli kummituksilla aina oikein hauskaa. Ilkeät mokomat, nauttivat kovasti elävien kirjoissa pysyttelevien elämän hankaloittamisesta.

"TV, pöh! Kuka sitä tarvitsee!" ...sanoo hän jolla on kotonaan viisi telkkua... Ja kenen idea sekin oli? Kukaan ei kuitenkaan katso töllötintä melkein koskaan tuossa talossa, on liian kiire yrittää pysyä hengissä.

Talossa onkin nyt koiravanhus! Muksu täytti 24 vuotta. Tämän jälkeen se on haukkunut hysteerisesti teeveitä, ovia, Dannya ja vaikka mitä kohti. Pitäisiköhän hauvaa alkaa iän puolesta kutsumaan Maybellineksi? Johku olisi toivonut sitä.

Verikylvyt alkoivat olemaan suosittuja. Tai oikeastaan vain Roosa yleensäkin kävi kylvyissä. Nyt kun hän ei ollut enää töissä, oli mukavaa rentoutua altaassa.

Mutta rentoutumisen jälkeen täytyi raataa. Roosasta ei olisi koneiden kuningattareksi, mutta saatiinhan se amme lopulta korjattua ja pestyä noista suloisista violeteista koirantassunjäljistä. Haa, kamppailu mummo vs. kylpyamme... ilme.

Nyt se mies tahtoi rokin kuninkaaksi, ja koska jonkun perheestä oli kannattavaa käydä töissä, hän tarjoutui menemään levykaupan myyjäksi. Siitä se ura lähtee kohti tähteyttä...

"Mää haluun tutin!" vauvakuumetta tosiaan. Aada sai raskauden ajaksi tuollaisen "raskausvaatekampauksen"... se johtuu tietysti siitä Vuodenaikojen ominaisuudesta, että voi valita kullekin vaatteelle tietyn kampauksen, mutta ei auta vaikka on valittuna että kaikille sama kampaus, tuo tulee kuitenkin aina äitiysvaatteissa. No jaa.

Pian tuttikeskustelujen jälkeen Aada meni täyttämään Muksun ruokakuppia, mutta ei ehtinyt sitäkään tehdä ennen kuin synnytys jo käynnistyi. Roosa juoksi viime tingassa taustalle siristelemään silmiään, ja lähti sitten synnytyksen jälkeen TV:n ääreen (jokuhan niitä katsoo!)

Ja tässä onpi tyttövaaveli, Vappu nimeltään. Hän peri isänsä hiukset, äitinsä ihot ja pelin valmiit inhat sinisimmut. Vauvat ovat siitä petollisia, että ne kaikki taitavat olla samalla lailla söpöjä, eikä kurjia ulkonäkövikoja huomaa ennen kuin toukka kasvaa... ja sitten huomaa, ettei kyseinen yksilö ole lähelläkään perhosta... *huokaus*

"Sinäpä olet pieni isin tyttö, niin! Isin oma pikku tyttö!" voih, suloista... "Siis vain isin, ei kenenkään muun, kuulitko, vauva?! A-i-n-o-a-s-t-a-a-n i-s-k-ä-n!" jaahas. Miksei tässä suvussa voida vain kasvattaa lapsia yhdessä, ainako pitää omistaa kaikki?

Suloinen pari? Tuo johti tietysti mahdolliseen Vapun pikkusisareen. *köhköh*

Roosa innostui kovasti onnistuttuaan hyvin ksylofonilyöntiharjoituksissaan. Yöelämää vietettiin useinkin biljardipöydän keskuudessa.

Se yö oli mummon yö. Roosa vietti aikaansa nauttien talon mukavuuksista, kuten uima-altaasta ja sen vesiliukumäestä. Liuku ei kuitenkaan ihan sujunut, mutta hetken pulikoituaan yöllä salaa bilettävä mummeli palasi uupuneena omaan vaaleanpunaiseen huoneeseensa.

Seuraava päivä oli Aadan ja Dannyn yhteinen. Dannykin päätti liukua veteen, mutta Aadan hurrauksesta huolimatta tulos oli kaikkea muuta kuin tyylikäs.

Dannyn kelluskellessa Aada mietti syvästi adoptiota. Kovin pitkään ei kuitenkaan saanut mietteisiinsä vajota, sillä uppoavaa miestä piti mennä pelastamaan -ei ollut Dannysta kellumisenkaan kuninkaaksi.

Aadan mielestä oli aika alkaa pitää oikein kunnolla huolta itsestään. Siispä ei muuta kuin urheiluvaatteet päälle ja TV:n kunto-ohjelma pyörimään!

Ja mies tuli mukaan. Uudessa urheiluasussa kelpasi jonkin aikaa jumpata, mutta sitten kunto petti ja hän päätti jättää urheilun kuninkaan tittelin jollekin muulle.

On se kivaa tehdä vaikka mitä, kun vaan voi. Aada loi raekuuron keskellä kesää sääköneen avulla. Hökötys kuitenkin poistettiin myöhemmin, kun tultiin siihen tulokseen, että rännät sunmuut tulee kun on tullakseen, ja vuodenaikojenkin kulku on ihan sopiva juuri näin.

"Hauveli..." Danny silitteli jo aiemmin suvulle tutuksi tullutta Nuusku-sutta.

Nyyhkis... myytyään huonoa musiikkia imelän levyn ostajalle Danny-raukka sai potkut. (kyllä, vastasin väärin urakysymykseen... olen niissä kohtuullisen huono) Hän sai kuitenkin uuden työpaikan peli-alalta Rämpyttäjänä.

Vappu kasvoi ja hänestä taisi tulla... suvun kertakaikkiaan epäsöpöin tapaus. Toinen nyyhkis! Tästä lähtien valitsen kyllä perijöiden puolisot hyvin tarkasti... kaikki ovat olleet söpöjä taaperoina, vaikka iän myötä olisivatkin rumentuneet. Tai ehkä Vappu kaunistuukin vanhetessa? Ah, voikun siinä kävisikin niin. Tällä hetkellä tyttö ei ole vielä perhonen.

Vaikka Sosisaalipupulla olikin hauskaa, oli talossa kaikki sekaisin. Kaikki voivat huonosti, Vapun kasvu oli pettymys, mikro ei riittänyt kaikille...

Olisiko tässä uudessa toukassa toivoa? No, ainakin tuli poika! Luulin että pelissäni oli joku tyttökierre meneillään... mutta tämäpä on Edvard, perimä on tismalleen sama kuin sisarellaan.

"Bää, mä oon tovahammaf" Vappu oli muuten söötti, vaikka olikin harmillisen rumanoloinen.

Jihuu! Tulossa on näemmä vielä lisää vauvoja! (edellisten tapahtumien myötä olen päättänyt pyrkiväni saamaan mahdollisimman monta perillisehdokasta, ettei tarvitse panikoida)

Roosa yritti paikata sosiaalittomuuden jättämää aukkoa Vapun avulla, mutta saikin oksut päälleen. Haahaa, eikö kukaan kertonut, ettei kannattaisi heittää taaperoa ilmaan heti syönnin jälkeen?

Loppujen lopuksi Dannysta tuli espressoriippuvainen, ja hän joi aina tärisemiseen asti. Niinpä hänestä tuli kiistaton espresson kuningas, onnea!

Nyt en kommentoi sen enempää, kuin että viimein tämä osa on valmis! Valvoin eilen niin myöhään, että nukuin tänään pitkään, sitten serkku tuli perheineen kylään, sitten tein tätä osaa ja nyt on vielä läjä läksyjä tekemättä. En jaksa luvata seuraavan jakson tuloaikaa, muuta kuin että viimeistään ensi sunnuntaiksi. Niin ja kyllä, Danny pitää uuden shokkityylinsä. Siitä ei oteta vastaan kauhunhuudahduksia... tai otetaan, oikein mielellään jopa, kommenttirakas kun olen! *vinks-vinks-kommentoi*

19 Comments:

At 6:46 ap., Anonymous Anonyymi said...

lällällää, ékaekaeka! täytyy myöntää että toi Vappu on aika ruma, mutta ei niin ruma kun mun yhen harjoituslegacyn perijä... mutta tosi ihana osa! ja voisitko linkittää?

 
At 7:52 ap., Anonymous Anonyymi said...

Vappu oli omalla tavallaan söötti, mutta myös todella ruma.
Ihana legacy <3

 
At 8:12 ap., Anonymous Anonyymi said...

SAnoisin tosta Vapusta, ettei se nyt niin kauheen ruma oo... Vardinkaan verrattuna mun ruma-geeni-pois-legacyyni.
Kiva osa, on kyllä odoteltu =)
Muuten, mistä Dannyn hiukset, siis nuo mustat?
Täällä puolen ruutua kommentoimassa kävi vanha tuttu Ankkuli.

 
At 9:03 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ankkuli: Jollen aivan väärässä ole, ne ovat peggysimssin donat.

Kiva osa taas, kirjoitat todella hauskasti. :D En osaa mitään rakentavaa kommenttia antaa, mutta eipä tää sellaista kaipaakaan.

-Minäpä

 
At 9:56 ap., Blogger Nana said...

Kiitos kaikille! Vappu tuntuu olevan päivä päivältä rumempi... täytyy vain toivoa, että edes joku mukuloista tulisi olemaan paremman näköinen...

Ankkuli: niin, en sitten tiedä ovatko ne peggyn donat... minulla kun ei ole miesten hiuksia edes kovin montaa ladattuina (7 tai 8, kun naisille on pikemminkin 17 tai 18 sivua), niin en yhtään muista, että mistä ne saattoivat olla. Tuntuisi siltä, etteivät ne mitkään donat olleet, mutta saattoivat hyvin ollakin. Yritän selvittää.

 
At 11:56 ap., Anonymous Anonyymi said...

huuh. olipa urakka lukea kaikki, mutta kyllä kannatti. Ihana LC! Aika suuri kuolleisuus noilla Kristalliputouksilla..

 
At 10:08 ip., Blogger i.f. said...

Kiitos taas tarinastasi! :)
(Ankkuli-> on ne peggyn donat,
http://memberarea.peggysims2.net/Index.do
Minulla on samat hiukset.)

 
At 7:29 ap., Anonymous Anonyymi said...

hupsista, unohdin laittaa ton osoitteen mun tarinaan, elikkäs se on:
ts2rulez.vuodatus.net

 
At 3:34 ip., Blogger 1 said...

Onhan niitä rumempiakin naperoita nähty! :D Vappu on kyllä persoonallinen, mutta ehkä hän siitä vielä kaunistuu.

Jatkoa odotellen! :)

 
At 6:53 ap., Blogger Unknown said...

Ok kiitoksia.
(Mä muuten [ehkä] sain bloggerin accountin toimimaan...)

 
At 6:53 ap., Blogger Unknown said...

[Lisää roskaa] se toimii!! no, saitpa ainaki lisää kommentteja.

 
At 1:01 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mistä ovat Amandan lapsiaikaiset hiukset? <3<3

 
At 9:43 ap., Blogger Nana said...

Amandan lapsiaikaisista hiuksista en ole varma, ehkäpä Peggysimsin... tai Pegyn donat? Jaa-a. Yritän selvittää.

 
At 2:02 ip., Anonymous Anonyymi said...

tlingtling... minä täällä taas tyhmine kysymyksineni: mistä Dannyn uudet vaateet, ne joissa lukee Chicks jotain... kertoisitko, jookos?

 
At 2:18 ip., Anonymous Anonyymi said...

ja taas minä terrorisoin kommenteillani muitten hyviä legacyjä... elikkäs vielä mistä noi Johkun teiniaikaiset vaatteet on??? kysymys tulee ehkä hiukan liian myöhään, mutta kun en keksinyt muutakaan tapaa... älä ammu, jooko?

 
At 7:27 ap., Blogger Nana said...

pikkuipana: Johkun teinivaatteet on Alice Fashionista, ja Joonasen tyylikäs "Chicks dig screawny pale guys"-paidasta en ole ihan varma...
Minusta tuntuu, että se on tullut jostain Modin goottivaatepakkauksesta. Housut ovat ihan uudet, muistan vielä tarkalleen lataushetken... mutten sitten ole varma niidenkään latauspaikasta. Duh. Olenpa minä avulias huonon muistini kanssa. Anteeksi... no, yritän vielä ottaa selvää.

 
At 2:29 ap., Anonymous Anonyymi said...

Millos saamme taas nauttia jatkosta?

 
At 6:38 ap., Blogger Nana said...

Jatkoa olen juuri pelaamassa. Ainakin lupaan laittaa sen tänne pääsiäisloman aikana, vaikka on pakko myöntää, ettei noiden herkästi kuolevien rumilusten kanssa aina yhteistyö oikein suju.
Mutta siis, hengissä ollaan. Tai ainakin minä olen.

 
At 5:24 ip., Anonymous Anonyymi said...

cgemokl uce veqvk boobs

kkjvh!

gbgsx wlyfvt mny asian teen

 

Lähetä kommentti

<< Home