Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

lauantaina, marraskuuta 11, 2006

6. Saamme vauvan! -Kohta kohta...

Nyt tuli sitten tänne bloggeriin sellainen uusi systeemi,tai no uudempi versio tai jotain sinnepäin... hommat hoituvat ihan tavalliseen tapaan,ja blogissa kaikki on entisellään,jotain uusia ulottuvuuksia vain avautui,mutta niillekään en vielä nähnyt tarvetta... njaah,sitten takaisin tarinaan.
XD! Tiedättekös,yritän vähentään hymiöiden käyttöä,mutta koska Kristalliputouksen suku on yhtä älykäs kuin minäkin,niitä taitaa pomppia aina vain lisää... onko kukaan muuten huomannut,että simimiehet ovat yleensä aina todellisia älykääpiöitä? Enkä puhu vain tästä suvusta,ja sen kahdesta miespuolisesta edustajasta,vaikka hekin ovat sangen... järkeviä... monella tapaa...
Kastehelmi unohti,ettei LC:ssä saa käyttää rahakoodiakaan,ja meni sitten ostamaan itselleen auton... (en siis tietenkään käyttänyt rahakoodia,muistin sen juuri ajoissa auton oston jälkeen... no onneksi heillä on vielä ihan mukavasti mamiskaa... ainakin siihen asti kun he pääsevät Siniperään...)
Sitten vaan koko perhe mukaan ja auto kohti Ananasuja! Ainakin muutama täällä tarvitsee uudet vaatteet...
...Raksu vei Hectorin paikan... kaikki tahtoivat etupenkille; ensin Hector tunki siihen,sitten Joonas,sitten Netta ja... no,Raksu voitti. Hän on sitten se mies talossa,poikkulit. Ja Netta.
Ananasujen ulkopuolella oli vinha koiratappelu. Joonas ja Kastehelmi kannustivat raivokkaasti omia suosikkejaan voittajiksi,kun taas mamin-pikku-Hector itki siinä edustalla. "Lopettakaa hauvelit,äiskä näkkee!" No,Netta käpysteli siitä ohi hymy huulillaan.
Jaahas,Netan virnuilun syyksi paljastui röyhkeä taka-ajatus. Hyi sinua,Netta... kassaneitokin vaikuttaa olevan hämillään,samoin Hector ja Kastehelmi...
Onpas täällä hilpeää sakkia... olenko minä muka ainoa joka ei menisi hurraamaan kun jotkut pelehtivät vaatekaupan hississä?! Kastehelmi muuten pelkää hissitapaturmaa... en tiennytkään,että simihissi voi pudota... köh-köh,takaisin tarinaan.
Voih,Netta ja Joonas,mitä te opetittekaan lapsellenne,viattomalle Hector-paralle? Että julkisella paikalla pelehtimisestä saa vihreän muiston! No,Nikola Toivakka ainakin on sangen pöyristynyt Kastehelmen ja Hectorin pelehdinnästä... krhm,kiva kun joillain on hauskaa,mutta lopettaisitteko jo? Ennenkuin Raksu ottaa teistä mallia ja etsii jostain hemaisevan kissaneidin... vai siihenkö sinä pyrit,Hector... herra 20 lemmikkiystävää?! (Hectorilla on muuten suosiotavoite,ei perhe... se vaihtui maagisesti,ihan totta)
Ananasuista tultiin. Ja mitä jäi käteen? Mukavat muistot julkisella paikalla pelehtimisestä... tosin vain Kastehelmelle ja Netalle,Joonas ja Hector muistelivat vain uusia eläintuttavuuksiaan... O_o
No,saatiin sitä muutakin,nimittäin NE,JOITA MENTIIN ALUNPERIN HAKEMAAN. Ei,en yhtään vihjaile mitään,arvon leidit... no mutta siis,Kastehelmi sai uudet vaatteet. Suora kuva catwalkilta.
Ja sitten seuraa Netan uudet kuteet! Tämä arvon leidi on matkalla... vessaan... krhm,lavashow jatkuu...
Ja päätämme upean esityksemme uuden mallistomme viimeiseen asuun... kas tässä Hectorin uusi vaatekerta. Joonas ei saanut mitään. Hahahaa.
"Miten niin en saisi kurkkia naapureita?" aijai,Janus Goottila ei näytä pitävän Joonaksen harrastuksesta johon liittyy teleskooppi...
"Urppaaksä mulle? Hä?! No okei,pidä vaa ne nakuilevat haamus,kääpä! Me saadaan kuule varjosuihkut,että hahhahhaa!" ...pojat on poikia. Ainakin Joonas. Ja Janus. He jatkoivat hetken aikaa tökkimistä,mutta juuri kun Joonas oli aikeissa läimäyttää,Janus juoksikin kotiinsa. "Pelkuri."
Hector aloitti työnsä Luonnontiede-uralla Rottienhoitajana. Hän varmaan toivoo voivansa adoptoida pari...kymmentä tutkimusrottaa ò___ò
Mahtaakohan moinen pöyristyttävä kiinnostus naapurien salattuihin elämiin (ja nakuileviin naishaamuihin) jäädä sukuviaksi? Iik,pelastakaa Raksu ja tuleva lapsi tuolta kammottavalta pinttymältä! Ja muuten,se teleskooppi ostettiin tähtiä varten... ei,en meinannut Brittany Simsergia.
Missä vaiheessa Netta sai tuollaisen työasun?
Kastehelmen massu kasvoi. Huomatkaa taustalla oleva upea juliste Joonaksen ja Netan huoneessa. Joonasta painoittaen... kukahan senkin osti?
Netta ja Kastehelmi,sulassa sovussa... Netta opiskelee saadakseen ylennyksen,ja Kastehelmi nostelee hupipalkkiaan siedettävimpiin lukemiin SSX-pelin muodossa.
Vaikea + raskaus = kaksoset? Vatsakin on isompi kuin yleensä,yhtä iso kuin toisen kasvamisen jälkeen... Minulla on kyllä ollut vain kahdet/kolmet kaksoset. Mutta tosiaan,vaikka tulisikin vain yksi,hänellä olisi hyvä olla oma huone... voivoi,pitää yrittää mahduttaa edes sänky jonnekin XD
Ja sitten talon miesväki. Isä ja poika... Joonas torjuu puhelun ja Hector tuli töistä. Hän vaikuttaa olevan hyvin ylpeä saavutuksistaan. Uran huippu häämöttää... murjaisinpa hyvän vitsin.
Perhateria. "Aa,olet siis Kastehelmi ja asut täällä... jaa olet raskaana? Kenelle? Mitä häh? Kelle Hectorille? Hassu juttu,tiedätkös,minullakin on poika jonka nimi on Hector..." Netta Netta,sinun pitäisi seurata talosi tapahtumia hiukan aktiivisemmin.
Netta sai ylennyksen ja on nyt Pankkirosvo.
On siitä näemmä hyötyäkin että rikollisuralla etenemiseen vaaditaan luovuuspisteitä! Netta voi jo maalata muotokuvia ja... maalaatko Raksua? Ei,jotain omaa taulua vain.
Joonas on nyt Apulaislääkäri. Ja hän toi kaverin kotiin töistä. Mutta... kun ystäviä ei nyt tarvita uralla etenemiseen,hänelle saatiin heittää hyvästit ja Joonas meni syöpöttelemään.
Hector Kristalliputous,ylpeä ja hilpeä Levänkerääjä.
"Hmmm,jos tarjoaisin kissan koekappaleeksi,voisin saada joitakin niistä suloisista rotista lemmikeiksi ja..." eijeih,Hector! Ajattele edes isääsi! Ja sitä kuhmua,jonka hän saa pärstääsi,jos annat Raksun pois... ei hätää,Raksu,olet isin pikku kolli.
Netta sai ylennyksen ja on nyt Murtovaras. Hienoa,enää kolme ylennystä niin hän on Rikollisnero! Toisaalta,on enää mutama päivä Netan elämän ehtooseen... no jaa,eihän sitä tarvitse eläkkellee heti vanhukseksi tultuaan jäädä -ainakaan jos pääsee uransa huipulle.

Tarinamme oli nyt vallan hidastempoinen,anteeksi siitä. Mutta nyt voin 100% varmuudella sanoa,että haikara laskeutuu seuraavassa osassa,sillä Kastehelmen raskaus on jo edennyt vatsan toiseen kasvamiseen. Ja seuraava osa tulee huomenna tai ensiviikonloppuna. Tai no,voi se riippua kommenteistakin,jos niitä ei tule ja minulla on kiireitä,osa saattaa myöhästyä viikolla,mutta se tulee joka tapauksessa parin viikon sisällä. Jos te rakkaat katsojat viitsitte kommentoida,se tulee 99% prosentin varmuudella ensi viikolla,jos vain ehdin,jos on kiireitä,niin ensiviikonloppuna. No siis... kommentoikaa! Tätä seuraa sitten myös mini-ekstra. (ainiin ja... kommentoikaa! xD anteeksi xD)

1 Comments:

At 5:04 ap., Blogger sickhearts said...

toivottavasti jatkoa tulee kohta:))))) kumpikoihan tulleee:)

 

Lähetä kommentti

<< Home