Kristalliputous Legacy

Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen LC-sukuni,Kristalliputouksen tarinaa. Jos et vielä tiedä The Sims 2 Legacy Challengesta,saat lisää tietoa sivulla olevista linkeistä (linkitän myös muita legacyja). Pelaan aika lailla sääntöjen mukaan,mutta aloitin suoraan talosta (15 732 simoleonia maksavasta). Noh,eipä sitten muuta kuin kehoitus: lue ja kommentoi!:)

lauantaina, marraskuuta 11, 2006

(mini-)EKSTRA 2: Hectorin joogauksen ABC

Tämän ekstran tapahtumat kävivät kuudennen osan aikaan,Netan pankkirosvoksi ylenemisen jälkeen ennen Netan maalausta. Tämä ekstra sisältäisi 10 kuvaa,ellei 5 olisi kadonnut salaperäisesti jäljettömiin. Pahoittelen sitä,mutta olen tässä harmissani... mitä luultavimmin enemmän harmissaan kuin kukaan muu... nyyhkis,se sisälsi mm. Pyllistys Ykkösen...
Tervetuloa Joonaksen baletti... eikun siis joogatunnille!
Tervehdittyäsi maailmaa (siitäkin oli kuva mutta... junou if juu luit niinkun sen ylätekstin...) ja suoritettuasi Pyllistys Ykkösen,voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen: Pyllistys,osa 2. Huomatkaa Hectorin autuas ilme.
Sitten seuraa Ihme-asento 1. Ja naiset tykkäävät urheilullisista miehistä,huomatkaa Netan ja Kastehelmen kiivas keskustelu tuotaa... urheilutossuista.
Ja sitten päädymme loistokkaaseen loppuun. Huomatkaa Hectorin hohdokas lopetuskaatu... siis lopetusasento ja voitontahtoinen ilme.
"Emme tunne tuota!" -"Amatööri!" Valitettavasti naiset eivät pidä jooga-aloittelijoista.

Tähänkin saa kommentoida,pitääkin,niinkuin aina. Siis enhän minä pakota... pidän vain niin kommenteista,mukava palaute tekee iloiseksi,ja rakentava kritiikki auttaa parantamaan! Ekstrojakin tulee lisää,ties mitä se Hector seuraavaksi keksii. xD

7 Comments:

At 3:36 ap., Blogger Unknown said...

Heeip!

Kyselisin sitä, voisitko vaihtaa Jonesin legacyn linkin tähän:

http://jonesit.blogspot.com/

Kiitti!

 
At 4:30 ap., Blogger Nana said...

Kiitos Daae,kun ilmoitit,muutin sen linkin osoitteen nyt:>

 
At 9:05 ap., Anonymous Anonyymi said...

vähä hyvä tää sun legacy... mut voisit tehä osista ehkä ihan vähän pidempii. (mun ehdotus vaa)

 
At 9:26 ap., Blogger Nana said...

Willy: kiitos.:)
Joo mulle on tullu semmonen ihmeellinen 20-25 kuvan standardi...:/
Mutta yritän tietysti saada pidempiä,30 on ollut joku tavoitestandardi jo pitkään...xD
Pidempiä osia alkaa varmaankin tulemaan ensi osasta lähtien.

 
At 11:33 ap., Anonymous Anonyymi said...

kuvat vois olla isompia... siis sitä keskiverto kokoa:)

 
At 11:40 ip., Blogger Nana said...

mimi: ihan oikeasti olen ollut täysin samaa mieltä ensimmäisen osan katselmuksen jälkeen. Sitten taas mietin,että tuolla ulkoasulla kuvat saattaisivat venyttää sitä,niin että ne esimerkiksi peittäisivät kaikki linkit. Ja sitten taas unohdin,miten kuvat saa suuremmiksi.xD

 
At 9:38 ap., Blogger sickhearts said...

jos kuvat ovat keski kokoa tuolla sivupohjalla... niin ei linkit mee minnekään.. katso vaikka jonkun muun samalla sivupohjalla tehtyä legacyä:)

 

Lähetä kommentti

<< Home